SINCERES PARAULES

L'emotiu missatge de Willy Caballero

El meta argentí agraeix el suport rebut, però critica l'atac que va patir ell i la seva família per part de molts aficionats

zentauroepp43892778 soccer football   world cup   group d   argentina vs croatia180628122134

zentauroepp43892778 soccer football world cup group d argentina vs croatia180628122134 / CARLOS BARRIA

2
Es llegeix en minuts
Irati Vidal / Barcelona

Està sent el Mundial de les sorpreses. Però també el dels dubtes a la porteria. Moltes seleccions estan veient com els seus porters titulars no estan rendint com esperaven. A Alemanya es va debatre el canvi Neuer per Ter Stegen, a Espanya l’afició demana pas a Kepa i a l’Argentina ja han viscut el relleu. Willy Caballero, porter titular de l’‘albiceleste’, va cometre un greu error contra Croàcia que va finalitzar en gol i va acabar per enfonsar anímicament el seu equip. 

Fruit d’aquesta errada, les xarxes socials van esclatar i es van començar a burlar del porter argentí. Insults, mems i amenaces van inundar els comptes de Willy i els seus familiars. El porter es va mantenir en silenci. Fins que l’Argentina es va classificar per als vuitens de final. Ell no era al terreny de joc, ja que Sampaoli va decidir fer jugarArmani, però sent el triomf com a seu i així ho ha volgut demostrar al seu perfil d’Instagram. "Després del resultat tan positiu i la classificació, allò meu passa a ser una anècdota".

Crític amb les amenaces

Caballero és conscient que va cometre un greu error contra Croàcia. I ho assumeix. Però no entén com una equivocació als terrenys de joc pot arribar a afectar la seva família, que no té la culpa de la seva actuació. "Una desgràcia, un error, com li vulguin dir. Hi ha un munt de coses que accepto, perquè va ser una equivocació futbolística. Però vaig rebre moltes faltes de respecte, mals desitjos i amenaces cap a mi i la meva família. Aquestes actituds lletges no em van ajudar", confessa el porter del Chelsea.

Això sí, oblidant els qui van carregar contra ell, Willy prefereix ser positiu i agraeix el suport rebut. "Em quedo amb molta gent que em va donar suport, em va acompanyar i va patir la meva situació. Dono gràcies a tots els que hi van ser; els propers i els llunyans; els que es van atrevir a escriure’m i a tots els que em van donar suport d’una o una altra manera". Els seus companys, Courtois i Higuita, en són un exemple. No van dubtar a mostrar tot el seu afecte cap al porter argentí.

Notícies relacionades

Willy conclou el sentit missatge amb contundència. Una vegada més accepto el meu error, però mai vaig tenir el desig que la meva família passés dies tan desagradables. I afegeix: Vesteixo la samarreta de l’Argentina amb els valors que vaig aprendre a casa meva i creixent en el futbol. Gràcies als qui estan sempre amb mi i amb la meva família.

Segurament no tornarà a defensar la porteria argentina en el que queda deMundial, ja que Armani el va substituir amb gran encert, però ell se sent meritori dels èxits de la seva selecció, de l’‘albiceleste’.