AVISA SOBRE EL MARROC

Hierro: «Hem de tenir els llums ben oberts»

El seleccionador no es fia d'un rival ja eliminat en el Mundial i demana a Espanya «que acabi primera de grup»

marcosl43951921 soccer football   world cup   spain press conference   kalin180624184852

marcosl43951921 soccer football world cup spain press conference kalin180624184852 / FABRIZIO BENSCH

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Fernando Hierro no se’n fia. No se’n fia malgrat que a la selecció espanyola li falta només un punt per accedir als vuitens de final. Juga aquest dilluns contra un desesperançat Marroc, ja completament eliminat del Mundial de Rússia amb dues derrotes en els dos primers partits. “El Marroc serà un rival perillós. Moltes vegades tendeixes a relaxar-te, però no ho podem fer. Hem d’estar amb els llums ben oberts”, ha reclamat el seleccionador espanyol. “Cal tenir els ulls ben oberts”, ha afegit després.

Notícies relacionades

Després de visitar la gespa de l’estadi de Kaliningrad (“està bé, molt bé, no ens preocupa res”, ha dit), Hierro ha indicat que l’objectiu prioritari és conquerir “el primer lloc” del grup. “¿Més múscul en l’alineació? Si haguéssim de posar-hi més múscul... Nosaltres som alguna cosa més que múscul”, ha comentat el seleccionador espanyol. “Això del múscul no va amb el nostre estil”, ha precisat després.

“No podem pensar en el quart partit abans que en el tercer. Matemàticament no estem classificats encara” (Hierro)

Però l’objectiu principal de Hierro és concentrar-se en el Marroc. “No podem pensar abans en el quart partit que en el tercer. No s’ha de pensar en el que va passar quatre anys enrere. O vuit. Ni en el que diu la història. Demà és el nostre moment per lluitar, per quedar primers de grup. Matemàticament no estem classificats encara, per tant cal donar al partit la importància que requereix”.