SERIÓS CONTRATEMPS

El danès Kvist diu adeu al Mundial amb dues costelles trencades i perforació de pulmó

Dinamarca afrontarà la competició amb 22 jugadors ja que no podrà reemplaçar el futbolista lesionat contra el Perú

Denmark’s William Kvist lies on the field after injuring during the group C match between Peru and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Mordovia Arena in Saransk, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)

Denmark’s William Kvist lies on the field after injuring during the group C match between Peru and Denmark at the 2018 soccer World Cup in the Mordovia Arena in Saransk, Russia, Saturday, June 16, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) / Gregorio Borgia (AP)

1
Es llegeix en minuts

El centrecampista danès William Kvist no jugarà més partits del Mundial de Rússia 2018 després de confirmar-se la ruptura de dues costelles en el xoc que Dinamarca va guanyar al Perú dissabte a Saransk. El jugador del Copenhaguen es va trencar la costella en un xoc amb el peruà Jefferson Farfán al centre del camp, passada mitja hora de joc. Va ser retirat en llitera i substituït per Lasse Schone.

Notícies relacionades

Les proves a què ha estat sotmès aquest diumenge el futbolista van confirmar els exàmens inicials i els temors del tècnic Age Hareide que va fer públic després de partit. Kvist pateix una ruptura de dues costelles i una perforació al pulmó i en les pròximes hores tornarà a Dinamarca per ser tractat i iniciar la recuperació.

Sense recanvi

La selecció de Dinamarca afrontarà el que queda de competició amb 22 jugadors. El conjunt danès, que va guanyar la primera trobada, contra el Perú, per 1-0, no podrà substituir Kvist quan va caure lesionat en el transcurs de la competició.