CRÍTIQUES AL MADRIDISTA

La falta de Sergio Ramos a Salah és un waki-gatame prohibit en judo

La Federació Europea de Judo explica els riscos de la infracció que va fer el defensa blanc al davanter del Liverpool

european-judo

european-judo

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid va derrotar el Liverpool dissabte a la final de la Champions i va aconseguir la 13a Copa d’Europa de la seva història. El partit a Kíev va deixar moments per a l’arxiu, com el gol de xilena de Bale o els dos errors clamorosos del porter Karius. Però hi ha una acció que serà recordada per sempre, la falta de Ramos Salah que va deixarl’egipci sense acabar el partit.

Notícies relacionades

La jugada que va acabar amb la lesió del davanter del Liverpool continua fent parlar, i els que es van afegir a la polèmica aquest diumenge van ser els de la Unió Europea de Judo. Al seu compte oficial de Twitter, la institució va pujar la foto de l’acció amb una explicació de per què aquesta maniobra està prohibida en l’esport de contacte. "El waki-gatame és una tècnica perillosa. És per això que no està permès en el judo utilitzar-lo per a la transició al ne-waza", s’explica en el missatge del compte oficial de la Unió Europea de Judo.

No obstant, la imatge que acompanya el tuit publicat per la institució té una altra frase que deixa entreveure què pensen de l’actitud del defensa blanc: "Una tècnica que està prohibida en el judoperò que en el futbol és prou bona per guanyar la Champions League".