champions league

Tebas, sobre el penal del Madrid-Juventus: "Si es va xiular, ho va ser"

"En el futbol, com tots sabem, hi ha polèmica fins i tot en els penals més clars", ha sentenciat el president de la Lliga

zentauroepp26872380 madrid 07 08 2014                  deportes  la liga de futb180414125533

zentauroepp26872380 madrid 07 08 2014 deportes la liga de futb180414125533

1
Es llegeix en minuts

El president de la Lliga, Javier Tebas, ha afirmat aquest dissabte que el penal de Mehdi Benatia sobre Lucas Vázquez en el partit entre el Reial Madrid i el Juventus de la Champions "va frustrar moltes expectatives" perquè "quedava molt poc temps", encara que que "si es va xiular, ho va ser".

"El problema és que va frustrar molta gent perquè ja no hi havia més temps i aquesta frustració va portar a la polèmica. I en el futbol, com tots sabem, hi ha polèmica fins i tot en els penals més clars", ha assenyalat Tebas en la presentació de la tercera edició de LaLiga Genuine a la Ciutat Esportiva del Mallorca.

¿Seria penal amb el VAR?

Tebas ha admès que el penal transformat per Cristiano Ronaldo, amb què el Reial Madrid va passar a la semifinals de la Lliga de Campions, hauria generat polèmica encara que el sistema de videoarbitratge VAR hagués estat en vigor.

"El VAR no ho resoldrà tot, però sí moltes coses. L'important és que jugadors, tècnics, directius i periodistes sàpiguen molt bé com funciona aquest sistema, precisament per evitar la polèmica. La clau de l'èxit de la implantació del VAR en el futbol espanyol serà donar-lo a conèixer a través d'una completa campanya de comunicació", ha assenyalat.

La dificultat de la Champions

Durant l'acte, al qual han assistit entre altres la consellera d'Afers Socials del Govern balear, Fina Santiago; el president de la Federació Balear de Futbol, Miquel Bestard, i el conseller delegat del Reial Mallorca, Maheta Molango, Tebas també s'ha referit a la sorprenent eliminació del Barça davant el Roma després de destacar la "dificultat i exigència" de la Champions.

Notícies relacionades

"Tot això ens ha de fer valorar més el que han fet els equips espanyols durant molts anys. És molt difícil superar el que han fet el Madrid, amb els seus títols i finals seguides; el Barcelona, també amb títols i sempre a les fases finals de la Champions, i ara el Sevilla", ha indicat. 

El president de la Lliga ha insistit que els resultats del futbol espanyol són reconeguts per tot arreu. "Viatjo molt per Europa i ens veuen amb enveja. El que ha fet el futbol espanyol és molt important. Estem acostumats a menjar caviar i quan un dia ens en donen una mica menys ens queixem", ha sentenciat.