REPERCUSSIONS DE LA GOLEJADA

L'entrenador del prebenjamí de l'Espanyol nega "l'abús" del 25-0

Albert Santiago respon a les acusacions i diu que el comportament del seu equip va ser exemplar

espan-preb

espan-preb

1
Es llegeix en minuts

La golejada del prebenjamí de l'Espanyol a l'UD Parc (25-0) el cap de setmana passat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque ha tornat a reobrir el debat de l'efecte que poden tenir aquests resultats tan escandalosos en els nens. 

La mare d'un dels nois del conjunt de Fort Pienc de Barcelona es va mostrar molt crítica amb l'actitud de l'equip blanc-i-blau, que ja guanyava 15-0 al descans. "Els nostres fills no paraven de plorar a la mitja part. Francament no sé quina necessitat hi ha que xavals de 9 i 10 anys hagin de passar per aquesta humiliació", va dir la dona. 

L'abraçada del capità

Aquestes declaracions han tingut aquest dimarts la resposta del preparador de l'equip prebenjamí blanc-i-blau, que s'ha mostrat dolgut per la repercussió mediàtica que ha tingut una golejada habitual en aquestes categories cada cap de setmana. "El comportament dels nostres jugadors i tècnics va ser exemplar. Voldria destacar el detall que va tenir el nostre capità, que va anar a abraçar un dels rivals que estava plorant. Només hi havia un nen plorant a la mitja part i no mig equip com s'ha volgut veure", ha assegurat Albert Santiago al portal Pericosonline.

L'entrenador ha elogiat la tasca educativa de l'Espanyol. "No només formem jugadors, sinó també persones. No tenim cap motiu perquè els rivals se sentin humiliats amb accions, mofes o comentaris sobre ells", ha afegit Santiago. 

Mesures des de la banqueta

Notícies relacionades

El tècnic periquito ha apuntat que es van prendre mesures des de la banqueta al veure el desequilibri tan gran que hi havia entre els dos equips. "Com a cos tècnic vam prendre decisions alternant posicions, donant minuts a jugadors que havien jugat menys, els puntes no feien pressió... Però és molt difícil dir-li a un nen d'aquesta edat que es trobi davant la porteria que no finalitzi. Si obliguem el jugador a no marcar contradiem tota la feina que estem fent amb ells".

"És molt difícil dir a un nen d'aquesta edat que es troba davant la porteria que no finalitzi. Si obliguem el jugador a no marcar contradiem tota la feina que estem fent amb ells" (Albert Santiago) 

Santiago creu que en aquestes edats els nens ràpidament obliden el que passa sobre la gespa, i que sovint són els adults els que magnifiquen les coses allargant les situacions durant dies. El prebenjamí de l'Espanyol visitarà l'Escola Esportiva Guineueta dissabte que ve. 

Temes:

Espanyol Futbol