COMPLICAT 'STAGE' HIVERNAL

Quatre jugadors del West Bromwich roben un taxi a Barcelona

Els jugadors van anar a un McDonald's, on van aprofitar l'absència del xòfer per emportar-se el cotxe i tornar pel seu compte a l'hotel

wba

wba

2
Es llegeix en minuts

Sona a gamberrada d'adolescents a Magaluf, però la història implica jugadors de futbol professional i passa als carrers de Barcelona. Quatre jugadors del West Bromwich, club de la Premier League, van robar un taxi aquest dijous cap a les 5.30 hores de la matinada, el van conduir ells mateixos fins al seu hotel i el van deixar aparcat a la porta per a sorpresa de la recepcionista de l'establiment, que va avisar la policia. 

El West Brom, últim classificat de la màxima categoria del futbol anglès, feia un stage aquesta setmana a Barcelona, cosa habitual a la seva Lliga en aquestes dates, amb què el seu tècnic, Alan Pardew, confiava a capgirar l'erràtica trajectòria de l'equip. Sembla que no ho va aconseguir.

Tal com va avançar la pàgina web La Media Inglesa, quatre dels seus futbolistes, de qui el club encara no ha revelat la identitat, van decidir anar a divertir-se a una discoteca del Port Olímpic. Satisfetes les seves ganes de ballar i, segons sembla, també de beure, van decidir que era hora de menjar alguna cosa, i van pujar a un taxi per fer un recorregut més que habitual per als taxistes que treballen en el torn de nit: des de la citada zona d'oci fins al restaurant McDonald's de la Ronda Litoral, obert les 24 hores del dia (i de la nit).

La sorpresa de la recepcionista

Una vegada allà, el xòfer es va absentar per algun motiu (anar al lavabo o també demanar alguna cosa per menjar), i els jugadors no van tenir cap idea millor que asseure's al volant del vehicle i conduir-lo fins a l'hotel The One, al carrer de Provença, on s'allotjaven. La sorpresa que es devia emportar el taxista al veure que s'havien emportat el seu cotxe només deu ser comparable a la de la recepcionista de l'hotel que va veure com un taxi aparcava de qualsevol manera en ple centre de Barcelona i en baixaven quatre homes estrangers que el deixaven abandonat i se n'anaven a dormir a la seva habitació.

Notícies relacionades

A l'hora que la recepcionista avisava els Mossos, aquests rebien la trucada del taxista per denunciar el robatori, de manera que no va ser difícil lligar caps. Als jugadors se'ls van emportar a comissaria, on es va obrir un atestat policial. De tornada a Anglaterra, estan acusats del delicte de furt i d'ús del vehicle.

El club ha confirmat aquest divendres a la tarda que quatre dels seus jugadors, sense esmentar-ne els noms, es van veure "implicats en un incident" durant la seva estada a Espanya, que ha iniciat la seva pròpia investigació i que aplicaran amb rigor el codi disciplinari intern.