RETORN TRIOMFAL

Sergio García estrena la seva temporada amb el títol a Singapur

El castellonenc s'imposa amb autoritat en el torneig del circuit asiàtic després d'una última jornada de 27 forats

Sergio García estrena la seva temporada amb el títol a Singapur

WALLACE WOON (EFE)

1
Es llegeix en minuts
Luis Mendiola

Sergio García no pot començar millor el 2018. En el seu primer torneig de la temporada, després del parèntesi hivernal, el jugador castellonenc, de 38 anys, s'ha imposat a l'Open de Singapur, disputat al Sentosa Golf Course, i continua així amb les excel·lents sensacions del màgic 2017, el millor de tota la seva carrera, en què va conquistar l'Omega Dubai Desert Classic, el Masters d'Augusta (el seu primer Grand Slam), el Valderrama Masters i va acabar amb un segon lloc a la final de Dubai.

És la sisena victòria per a García al circuit asiàtic, per a un total de de 29 títols en la seva carrera, 13 d'ells al circuit europeu i nou més al PGAT Tour nord-americà.

La victòria del jugador castellonenc ha arribat amb una autoritat incontestable en una última volta esgotadora en què ha hagut de disputar 27 forats, després que la tercera jornada s'hagués de suspendre dissabte, a mig recorregut, per tempestes.

Nous pals

Notícies relacionades

En el primer torneig oficial que suposava el seu debut amb nous pals (Callaway), després de 15 anys amb Taylor Made, el jugador espanyol ha demostrat que està totalment adaptat al nou material i s'ha mostrar imparable, en un camp més que complicat.

Ha fet birdies als forats 10, 11, 14 i 17 per acabar la tercera volta amb 66 cops i ha iniciat l'últim recorregut amb un birdie al forat 1, abans de sentenciar amb dos birdies encadenats als forats 7 i 8 i firmar 68 cops. García ha completat els 27 forats amb un parcial de vuit sota el par, per a un total de 270 cops a la seva targeta, davant del sud-africà Shaun Norris i del japonès Satoshi Kodaira, tots dos amb 275 cops.