LLIGA SANTANDER

Avís a les famílies: els cromos 'adrenalyn' arriben al quiosc

La col·lecció de cromos de la Lliga espanyola s'ha començat a vendre aquesta setmana

zentauroepp41556807 deportes cromos de panini foto iosu de la torre180111124356

zentauroepp41556807 deportes cromos de panini foto iosu de la torre180111124356

1
Es llegeix en minuts
Iosu de la Torre / Barcelona

Alerta social, avís a totes les famílies: els cromos de la Lliga, coneguts com els adrenalyn. I dels punts de venda a totes les escoles. Tremolen mares i pares i tot el professorat.

Els carrers que envolten el mercat de Sant Antoni de Barcelona es tornaran a poblar aquest cap de setmana, com els de la resta de l'any, amb desenes de nens àvids per canviar cromos i aconseguir les estampes més xules dels seus ídols. Nens acompanyats de sacrificats mares, pares, àvies i avis. També es freguen les mans els revenedors, aquest grup reduït de persones que tenen abans que ningú els cromos que encara no han aparegut als sobres.

Un sobre, un euro, sis cartes

La nova col·lecció de tranding cardssurt a la venda a un euro el sobre. A cada sobre, sis cartes o targetes. "¡Comença l'aventura!", exclama el compte de Twitter de Panini, l'empresa que comercialitza a tot el planeta els cromos de les diferents lligues de futbol.

Notícies relacionades

L'àlbum es ven per 8 euros i conté un tauler de joc, un llibre check-lis (fonamental per saber quants te'n falten), quatre sobres amb 24 cartes i, a més, la guia oficial de la Lliga Santander. I dues cartes exclusiva d'edició limitada. Si en saben els del màrqueting de Panini. Els adrenalyn desembarquen després de tres col·leccions de cromos futbolers, els adhesius de La Liga, la Megacracks i la Max Atac.

Mares, pares, àvies, avis, famílies en general, prepareu-vos per als pròxims mesos inundats per un mar de cromos, repes i exclusius. A moltes escoles està limitat el nombre de cartes futboleres que poden portar al pati els petits col·leccionistes.