L'ACTUALITAT BLANCA

Zidane assegura la continuïtat de Cristiano Ronaldo al Madrid

Varane es lesiona i el conjunt madridista es queda sense centrals per rebre el València

undefined39808714 gra024  madrid  26 08 2017   los jugadores del real madrid  170826123804

undefined39808714 gra024 madrid 26 08 2017 los jugadores del real madrid 170826123804 / Javier Lopez

2
Es llegeix en minuts

Cristiano Ronaldo no es mourà del Reial Madrid. Tot i que el golejador portuguès encara no ho ha confirmat amb prou claredat, Zinedine Zidane ha assegurat aquest dissabte que l'estrella madridista no se n'anirà, com va dir el diari 'A Bola'' al juny, i que per tant ell no s'ha plantejat la possibilitat d'haver de recompondre un equip sense Ronaldo, que avui no s'ha entrenat a Valdebebas amb permís del club.

“S'ha parlat molt, però Cristiano és aquí i no es mourà. Està encantat de tot el que té aquí"

Zinedine Zidane

Entrenador del Reial Madrid

"S'ha parlat molt, però Cristiano és aquí i no es mourà. El Madrid és el seu club, és el seu equip, la seva ciutat. Està encantat de tot el que té aquí i no, no tinc cap dubte que no se n'anirà", ha dit el tècnic francès després de reservar-se la seva opinió sobre la possible pujada de sou del jugador portuguès per convertir-se en el futbolista més ben pagat del món: "Els diners no són una qüestió meva, són una qüestió de Cristiano i el club".

Defensa en quadro

Zidane ha confirmat que unes molèsties musculars a l'abductor dret impediran a Varane jugar contra el València, per la qual cosa s'ha quedat amb un sol central per rebre el quadro valencià, ja que Vallejo segueix sense recuperar-se de la seva lesió i Ramos està sancionat. Per acompanyar Nacho està pensant en Casemiro o Llorente, que ja va jugar diverses vegades en aquesta posició amb l'Alabès i en les categories inferiors. En qualsevol cas, el preparador madridista ha assenyalat que no considera necessari reforçar la defensa, malgrat tots els inconvenients en aquest inici de temporada.

Zinedine Zidane durant l'entrenament d'aquest dissabte a la ciutat esportiva del Madrid / JAVIER LÓPEZ (EFE)

"Tenim quatre centrals. Ara tenim el problema de només poder comptar amb un, però no crec que passi més", ha afirmat Zidane, que ha tret importància a la lesió del seu compatriota: "Podria jugar, però no volem arriscar. Són unes petites molèsties que venen del partit d'anada de la Supercopa al Camp Nou. Veurem si ara, amb la parada per les seleccions, pot estar tranquil i recuperar-se bé".

Plantilla completa

Notícies relacionades

Tampoc creu necessari fitxar un altre davanter, tot i la insistència en les últimes hores que un atacant com Fernando Llorente podria estar en els plans del club blanc. "Amb la plantilla que tinc no vull a ningú. Estem preparats. Compto amb Borja Mayoral i comptaré amb ell tot l'any perquè el necessitarem. Per a ell és un any d'aprendre i per estar preparat quan tingui l'oportunitat de jugar, que la tindrà".

Zidane ha insistit en la necessitat d'estar més concentrats que mai per respondre a la condició de favorits de què parteixen aquesta temporada. "Sabem que en el futbol pots guanyar moltes coses i que l'endemà pots no fer-ho. Sempre has de demostrar que estàs bé i seguir amb la bona ratxa. Els rivals intenten que això no passi i si no penses amb aquesta mentalitat pots perdre el partit. És el dia a dia, partit a partit", ha apuntat el tècnic gal.