Coneix Angela Akins, la promesa de Sergio García que és periodista

És de Texas i col·labora amb el canal Golf Channel

 

  / AFP / MATTHEW EISMAN

1
Es llegeix en minuts

Sergio García va obrir fa uns dies tots els noticiaris nacionals i internacionals per la seva victòria al Masters d'Augusta. A les imatges de la celebració del títol sempre apareix amb la seva nòvia, Angela Akins.

31 ANYS, PERIODISTA

Angela i Sergio es van conèixer gràcies al golf. Ella, periodista de Texas, cobria el futbol americà fins que va decidir passar-se al golf, la seva verdadera passió. Amb el canvi, es van conèixer al circuit i es van enamorar.

Desborden i transmeten felicitat. Fa poc més d'un any que estan junts i Akins s'ha convertit en una peça fonamental de García també en els tornejos. Són molt actius a les xarxes socials, pocs dies no pugen una foto o un vídeo junts.

Estan tan units que fins i tot van celebrar l'últim punt de Sergio a Augusta de la mateixa manera. Ella, orgullosa del seu campió, ha engalanat el seu perfil de Twitter amb una imatge del golfista vestint la jaqueta verda.

CASAMENT A LA VISTA

Notícies relacionades

Sergio García va anunciar amb un tuit que ell i Angela tenen plans de casament per a aquest any. El castellonenc, després de diverses relacions fallides, sembla que per fi ha trobat la seva mitja taronja.

Sergio ha tingut diverses parelles, més o menys mediàtiques. Des de la seva relació més coneguda amb la tennista Martina Hingis fins a l'última amb l'alemanya Katharina Boehm, que es va acabar a principis del 2015.