Fernando Torres dona el gran ensurt a Riazor

El davanter blanc-i-vermell és evacuat inconscient de l'estadi corunyès després de rebre un fort cop al cap

Mentre era traslladat a l'hospital va recuperar la consciència i presenta un traumatisme cranioencefàlic

torres

torres

2
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

La tragèdia va sobrevolar Riazor després que Fernando Torres es desplomés inconscient arran d'un cop dur rebut al cap a càrrec d'Alex Bergantiños en el minut 84 del partit que enfrontava l'Atlètic i el Deportivo. Després que els seus mateixos companys li traguessin la llengua per evitar que s'ofegués va passar més de cinc minuts atès a terra pels serveis mèdics de l'equip blanc-i-vermell abans que una ambulància l'evacués.

Abans que fos traslladat a un hospital per practicar-li les proves pertinents, Antonio Sanz, director de comunicació de Bahía, l'agència que representa el jugador madrileny, va comunicar que estava fora de perill. Havia recuperat la consciència, parlava amb normalitat i posteriorment el doctor Villalón, cap dels serveis mèdics del club blanc-i-vermell, va confirmar que té un fort traumatisme cranioencefàlic i, a falta de les proves, desvelen una altra cosa, no té afectat el coll. Passarà la nit en observació al centre hospitalari corunyès.

ENMIG D'APLAUDIMENTS

El succés va deixar en segon terme completament el matx que deportivistes i atlètics disputaven. Després que Torres deixés l'estadi en ambulància entre els aplaudiments del públic i amb la por reflectida a la cara congestionada de gairebé tots els jugadors dels dos equips, el xoc es va reprendre per tramitar l'empat a un que figurava en el marcador en el moment del gran ensurt.

Poc premi per a l'equip corunyès en el debut de Pepe Mel, que va trobar la manera d'insuflar als seus nous pupils forces i futbol per superar en tots els terrenys l'Atlètic durant bona part del xoc. Després d'un inici amb domini absolut del quadro blanc-i-vermell, que havia jugat en camp contrari els 12 primers minuts sense permetre ni una sortida del Depor, un greu error d'Oblak en una servei de porta i la badada de Giménez van permetre que Andone recollís la pilota i marqués per baix (m. 13).

ARSENAL OFENSIU

Notícies relacionades

L'equip madrileny no es va recuperar de la bufetada en tot el primer temps, en què va permetre que el conjunt gallec no deixés de créixer i va intentar marcar únicament un parell vegades per mitjà de Correa i Gameiro. En la primera, Lux va aturar bé el xut de l'argentí i en la segona, a un pas del descans, Luisinho va frenar a la braves la carrera del francès a la contra cap a l'àrea just després que Oblak evités el segon gol local al desviar una gran engaltada de Mosquera en un córner.

L'Atlètic es va seguir estavellant contra un organitzat Deportivo fins que va aparèixer Griezmann finalment per sorprendre Lux amb un gran xut amb l'esquerra just després que Filipe tirés al pal (m. 68). Simeone va treure totes les reserves ofensives que tenia a la banqueta, però va ser Andone qui va tenir l'ocasió de tornar a marcar després d'una gran passada de Fajr. Tot seguit va ser Torres qui va obligar Lux a salvar l'empat, tres minuts abans que caigués fulminat pel cop rebut. 

Deportivo, 1 - Atlètic, 1

Camp: Riazor (18.000).