El videoarbitratge arribarà a la Copa del Rei

El col·lectiu arbitral hauria decidit aplicar el VAR la temporada que ve, segons la cadena COPE

var

var

1
Es llegeix en minuts

Després d'avivar-se el difícil debat sobre l'ús de la tecnologia en el futbol pel gol del Barça que no va pujar al marcador del Villamarín, i que hauria donat la victòria blaugrana, s'ha anunciat que l'any que ve s'implantarà el sistema de videoarbitratge (VAR) en la Copa del Rei. Segons la Cadena COPE, el col·lectiu arbitral hauria decidit aplicar, l'any que ve, el sistema homologat per la FIFA

Notícies relacionades

La decisió estaria presa des d'abans de l'incident al camp del Betis, que va privar Jordi Alba de marcar i escurçar distàncies, però no havia estat anunciat. La iniciativa buscaria deixar de costat polèmiques que no fan cap favor al futbol i que minven l'espectacle que hauria de ser l'esport.

LaLiga és l'única de les grans lligues europees que no compta amb tecnologies com l'ull de falcó, usat en la Premier League, la Sèrie A, la Bundesliga... Aquest sistema homologat de la FIFA costaria quatre milions d'euros, encara que la competició ingressa prop de 1.500 milions cada any i no suposaria un esforç important.