David Querol: "Sort que l'impacte no va ser a l'ull ni a les dents"

El jugador del Reus assegura que el porter de l'Almeria es va disculpar per l'agressió

querol

querol

1
Es llegeix en minuts
JOAN VIDAL / TARRAGONA

Ho podia haver sigut i afortunadament no va ser. David Querol és conscient que l'entrada de Casto, porter de l'Almeria, va poder tenir conseqüències gravíssimes per a la seva integritat física. Transcorria el minut 65 del partit, quan una sortida a deshora i salvatge del porter del conjunt andalús, amb la cama elevada ensenyant els tacs, va tocar el llavi de l'atacant negre-i-vermell. Després d'uns primers compassos d'incertesa en el Municipal de Reus, Querol era retirat del rectangle de joc davant l'atenta i preocupada mirada de tots els presents.

Notícies relacionades

"Recordar ho recordo tot, cosa que em ve al cap tota l'estona és la bota de Casto", explica el protagonista, per ser la víctima, de l'acció. "Sort que em va tocar el llavi, sort que l'impacte no va ser a l'ull ni a les dents", assumeix Querol, ja que la gravetat de la situació hauria sigut més gran. El jugador va estar a la infermeria del camp durant un llarg període de temps ja que el mateix Querol explica que "no vaig voler anar a l'hospital, volia marxar com més aviat millor a casa". Al final del partit Casto es va dirigir al lloc on estava en observació David Querol per disculpar-se per l'acció.

EXCOMPANYS AL BETIS

"Vam estar parlant una bona estona, vam ser companys al Betis i em va demanar disculpes. Vull creure que no va ser amb mala intenció", exposa un David Querol que espera poder tornar als entrenaments amb el grup dimecres que ve. La inflamació és notòria en aquest moment i el jugador espera l'OK dels serveis mèdics per tornar a vestir-se de curt. La victòria del Reus davant l'Almeria (1-0) va servir també de bàlsam per al jugador català que està realitzant una excel·lent campanya amb el conjunt entrenat per Natxo González.