¿Carlos Sainz és l'esportista més malastruc de la història?

Infortunis i avaries inesperades han marcat la carrera professional del pilot madrileny fins a l'últim abandonament al Dakar

szaiz

szaiz / FRANCK FIFE (AFP)

1
Es llegeix en minuts

¿Carlos Sainz és l'esportista més malastruc de la història? Desgraciadament per al pilot madrileny l'accident que dijous el va fer renunciar al ral·li Dakar no és la primera desgràcia que pateix conduint durant la seva llarga carrera esportiva.

Notícies relacionades

¿Qui no recorda el famós 'l'hem cagat Luis'? quan en l'última prova del Mundial de Ral·lis de 1994 es va trobar amb uns troncs enmig de la pista que li van provocar una sortida de pista. Però, ja el 1989, va tenir problemes a la Gran Bretanya quan, a punt de guanyar, es va trencar la transmissió del seu cotxe. O el 1991 quan al Ral·li Catalunya el Toyota de Carlos Sainz es va negar a arrencar. O el 1997 quan va atropellar una ovella. No obstant, la seva desgràcia més sonada es va produir a 700 metres del final de l'últim tram del Ral·li de la Gran Bretanya, camí del seu tercer títol mundial, quan es va parar el seu cotxe, amb la famosa frase de copilot Luis Moya: "¡Carlos, intenta arrencar-lo!".

Aquesta podria considerar-se el seu últim infortuni com a pilot de ral·lis, abans que comencés una aventura amb el Dakar que només s'ha traduït en una victòria, el 2010. El 2009 va caure per un barranc; el 2011, un sot va enterrar els seus somnis; el 2013, es va quedar sense combustible; el 2014 va fer diverses voltes de campana i l'any passat va xocar contra una roca... fins a l'últim accident.

Temes:

Carlos Sainz