FINAL DEL MUNDIAL DE CLUBS

Un triplet de Ronaldo dóna la victòria al Madrid (4-2)

Navas porta l'equip blanc a la pròrroga, en què decideix el portuguès amb dos gols després d'empatar de penal

rozas36657650 real madrid forward cristiano ronaldo celebrates scoring dur161218141259

rozas36657650 real madrid forward cristiano ronaldo celebrates scoring dur161218141259 / KAZUHIRO NOGI

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE

Tres gols de Cristiano Ronaldo han donat al Madrid el Mundial de Clubs en una altra pròrroga propícia, a la qual l'equip blanc ha arribat nerviós i amb tots els seus efectius gràcies al fet que l'àrbitre ha perdonat la segona groga a Sergio Ramos. El portuguès ha decidit el partit després d'empatar de penal a l'hora de joc i fer en el temps suplementari dos gols més.

Notícies relacionades

Benzema ha avançat en el marcador l'equip blanc després d'un mal refús al centre del porter japonès, Sogahata, a un xut de Modric (m. 9), però la defensa madridista s'ha adormit en el tram final del primer temps per permetre que Shibasaki restablís l'empat (m. 44). El Madrid ha sortit en el segon temps disposat a restablir l'ordre lògic de les coses, però s'ha trobat amb una nova bufetada, protagonitzada de nou per Shibasaki després d'un desafortunat refús de Ramos (m. 52).

SENTÈNCIA A LA PRÒRROGA

Cristiano Ronaldo ha empatat al transformar un clar penal comès a Lucas (m. 59) i ha perdonat diverses vegades abans que Navas el salvés en els minuts finals amb dues grans intervencions. Un remat desviat d'Endo en última instància ha donat pas a la pròrroga, en què ha pogut seguir Ramos perquè l'àrbitre li ha perdonat la segona groga després d'haver-se posat la mà a la butxaca per mostrar-l'hi. El portuguès ha acabat celebrant la seva recent Pilota d'Or amb els dos gols que han sentenciat la final en el primer temps de la pròrroga.