El Grup Zeta llança una web i una revista dedicades a l'Atlètic de Madrid

La Grada de l'Atlètic tindrà també una presència destacada a les xarxes socials

lpedragosa36319732 grada atletico161117180239

lpedragosa36319732 grada atletico161117180239

1
Es llegeix en minuts

El Grup Zeta ha posat en marxa aquest dijous, 17 de novembre, 'La Grada del Atlético', una web i una revista trimestral dedicades a l'actualitat de l'Atlètic de Madrid.

Notícies relacionades

El canal, dirigit als aficionats del club blanc-i-vermell, inicia el seu camí a través de la web www.diariolagrada.com. A www.diariolagrada.com/atletico es pot seguir tota la informació de l'equip matalasser; l'actualitat del primer equip, La Academia, el femení, la vida social que genera el club i notícies esportives, sempre des de l'òptica blanc-i-vermella. 'La Grada del Atlético' tindrà també una presència destacada a les xarxes socials més populars, com Facebook (https://www.facebook.com/diariolagradaatletico/) i Twitter (@lagradaatletico).

La revista impresa 'La Grada', que és als quioscos a partir d'aquest dijous, 17, consta de 64 pàgines a tot color. El primer número publica entrevistes amb Enrique Cerezo, president del club, i amb Gabi, capità de l'equip, i inclou reportatges del nou estadi matalasser, de la història dels derbis madrilenys i d'altres temes d'actualitat.