Mallorca acomiadarà el seu campió a la catedral de Palma

El funeral de Luis Salom se celebrarà dimecres a les nou del vespre i la família agraeix novament les interminables mostres d'afecte

1
Es llegeix en minuts

La família de Luis Salom va comunicar ahir que la capella ardent per acomiadar el seu fill, que va morir divendres passat al Circuit de Catalunya després de patir un gravíssim accident, estarà oberta avui, 7 de juny, entre les 15.00 i les 21.00 hores, al tanatori de Son Valentí, a Palma de Mallorca. El funeral s’oficiarà demà, a les 21.00 hores, a la Catedral de Palma de Mallorca. Al mateix comunicat que va fer públic ahir la família agraeix, una vegada més, el suport i les mostres d’afecte dels seus companys de Mundial, autoritats, aficionats i mitjans de comunicació.

Notícies relacionades

La família de Salom, sempre representada al pàdoc del campionat per María Horrach, la mare del pilot desaparegut, va tenir un gran protagonisme al llarg del cap de setmana del Gran Premi de Catalunya ja que, fins i tot, hi va haver qui va dubtar que els pilots, el mateix divendres a la tarda, quan estaven reunits per prendre la decisió de si seguien o no amb la celebració de la carrera, consultessin aquesta decisió als pares de Luis.

Diversos pilots van afirmar que la família els havia expressat el desig que se celebrés el gran premi «perquè això és el que hauria volgut Luis». I el mateix dia de la carrera els pilots van mostrar el seu condol  portant a les seves motos el número 39 de Luis Salom, i tots els guanyadors i components dels tres podis de les diferents categories van lluir una samarreta negra en honor del jove mallorquí el lema de la qual era «sempre et portarem al cor». No hi va haver pilot, enginyer, mecànic, que no tingués paraules de condol per a la família de Salom, alguns membres de la qual es van quedar al circuit.