LA JORNADA DE LLIGA

Zidane: "No ha canviat res entre els jugadors"

El nou tècnic blanc destaca l'actitud dels jugadors per aconseguir una victòria que li feia passar la son

jmexposito32352199 madrid 09 01 2016  deportes  partido de liga que e160109215735

jmexposito32352199 madrid 09 01 2016 deportes partido de liga que e160109215735

2
Es llegeix en minuts
Carlos Marcote
Carlos Marcote

Periodista

ver +

«Els jugadors volen fer-ho al millor possible i el que hem de fer és seguir treballant. No ha canviat res entre ells, l’única cosa és que ha canviat l’entrenador». Així s’acomiadava Zinedine Zidane de la premsa després del seu primer triomf a la banqueta del Madrid. Una victòria que li permet relaxar-se després d’una setmana de tensió en què no haurà deixat de pensar en la possibilitat que la seva etapa com a tècnic blanc no comencés de manera tan satisfactòria.

    Zizou estava desitjant que el partit contra el Deportivo comencés al més aviat possible i ho va fer després que el públic del Bernabéu el rebés com s’esperava. Mentre que l’acollida dels aficionats als jugadors va ser més o menys càlida per demostrar-los que estaven disposats a perdonar si l’equip torna a donar la cara sota la direcció del tècnic que volien. La seva va ser molt més entusiasta quan el locutor va cantar el seu nom i els seguidors van eixordar cridant el seu cognom. 

    Es va repetir l’homenatge quan va sortir a ocupar el seu lloc a la banqueta. Més ben dit, a la zona tècnica, que només va abandonar els últims minuts del partit, ja amb 4-0.

    No seria Zidane qui digués amb totes les lletres que els jugadors blancs van quedar retratats al posar sobre el camp tot el que li van negar a Rafa Benítez, però en les seves respostes va quedar de relleu que pensa més o menys igual que la majoria dels mortals madridistes. «El que més m’ha agradat ha sigut l’actitud. Guanyar 5-0 un equip com el Deportivo. Em quedo amb l’actitud de tots els jugadors, dels que han jugat i dels que no. És el més important», va dir.

«A Cristiano l’he vist bé»

Notícies relacionades

Tot va sortir més aviat de la millor manera i Zidane té motius per estar content. «Avui per a mi era un altre repte i el que vull ara és disfrutar», va comentar abans d’intentar desviar el tret cap als futbolistes a propòsit de l’acollida que va tenir entre els aficionats. «Els ho agraeixo, però crec que el públic ve a veure els jugadors sobretot i crec que avui ha sigut recompensat», va assenyalar un satisfet Zidane, que no ha volgut deixar de fer costat a Cristiano Ronaldo després del seu estèril esforç a col·laborar amb gols en un triomf tan assenyalat: «A Cristiano l’he vist molt bé. Sempre ha de fer gols, li agrada, però l’he vist content com als altres. Tindrà més partits per marcar més gols». El portuguès, per cert, ha confirmat que dilluns anirà a la gala de la Pilota d’Or, juntament amb James, Ramos i Marcelo.

    Menys content se’n va anar el tècnic del Depor, Víctor Sánchez del Amo, que es va queixar del primer gol blanc encara que va admetre la superioritat blanca. «El Madrid ha tingut després una efectivitat sensacional i no hi ha res a dir», va afirmar.