"L'arribada de Zidane al Madrid és una bogeria"

Ottmar Hitzfeld, extècnic del Dortmund i del Bayern, diu que a l'entrenador francès "li ha tocat la loteria"

aguasch32309969 real madrid s new french coach zinedine zidane  r 160106185040

aguasch32309969 real madrid s new french coach zinedine zidane r 160106185040 / GERARD JULIEN

2
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

"El Madrid ha pres una decisió demencial al nomenar Zidane". Aquesta és l'opinió d'Ottmar Hitzfeld, que considera una bogeria el relleu de Rafael Benítez per l'extècnic del Castella. El qui va ser entrenador del Borussia Dortmund i del Bayern Munic, equips amb qui va aconseguir la Champions, considera que 'Zizou' "no té cap experiència i viu de la seva fama com a jugador".

El tècnic alemany no s'ha mossegat la llengua a l'hora de manifestar el seu frontal rebuig a l'arribada de Zidane a la banqueta blanca. Hitzfeld està convençut que l'experiment no resultarà, entre altres coses per l'escassa preparació de l'extècnic del Castella. "És una bogeria. No ha demostrat res com a entrenador i ara ha de lidiar amb els millors jugadors del món. Li ha tocat la loteria", ha manifestat l'entrenador germànic.

Ottmar Hitzfeld

exentrenador

Zidane no ha demostrat res com a entrenador i ara haurà de lluitar amb els millors jugadors del món"

Mentrestant, un altre entrenador que va passar pel Madrid, Vanderlei Luxemburgo, que va tenir a les seves ordres Zidane, manté que la sort que corri 'Zizoua la banqueta blanca tindrà a veure més amb la resposta de la seva plantilla. "La clau del seu èxit no estarà en la seva inexperiència dirigint un gran equip, sinó en el comportament dels seus jugadors", ha declarat Luxemburgo, L'extècnic del Madrid ha posat la seva mirada en Ronaldo, a qui recomana que faci pas al costat i que no tingui tanta influència en l'equip.

MESSI COM A EXEMPLE

"Cristiano ha d'entendre que ell no és el tècnic. Zidane era un líder al vestidor, així que Cristiano ha de saber que ara hi haurà una persona amb lideratge i coneixement. El vestidor és dels jugadors només fins a cert punt perquè a partir d'allà pertany a l'entrenador", manté el tècnic brasiler. Luxemburgo ha posat com a exemple de comportament Leo Messi. "Messi és només un jugador. És una estrella, però només és  un jugador, aquest és el límit", ha afirmat l'extècnic del Madrid.

SEGONA SESSIÓ AMB ZIDANE

Mentre se succeeixen opinions sobre l'arribada de Zidane a la banqueta del Madrid, el tècnic francès ha portat a terme aquest dimecres la seva segona sessió preparatòria per al xoc de dissabte davant el Deportivo, en el que serà la seva estrena a la banqueta. En la sessió ha participat Bale, que no ho va fer dimarts per uns problemes físics. El jugador gal·lès és, amb Pepe, un dels més afectats per la sortida de Benítez.

Vanderlei Luxemburgo

extècnic del madrid

Cristiano ha d'entendre que ell no és el tècnic. Messi és una estrella, però només és un jugador"

Notícies relacionades

El tècnic madrileny no s'ha acomiadat d'uns jugadors que han esborrat de cop la figura del tècnic destituït després de l'arribada de Zidane. Benítez ja està a Liverpool, on va marxar molt enfadat amb Florentino perquè, en contra de totes les notícies que apuntaven al seu cessament, mai va creure que el president arribés a fer aquest pas. A través d'una carta publicada a la seva pàgina web va donar les gràcies als que el van recolzar. També va desitjar sort a la plantilla i a Zidane. El futur de Benítez podria estar en 'La Premier'. Així ho apunta Sky Sport, que assenyala el Chelsea i United com a possibles destins de l'extècnic blanc.