Surt Benítez, entra Zidane

Florentino Pérez acomiada l'entrenador madrileny i posa Zidane a la banqueta del Madrid

aguasch32304067 real madrid s new coach zinedine zidane  l  arrive160104201543

aguasch32304067 real madrid s new coach zinedine zidane l arrive160104201543 / GERARD JULIEN

2
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Tal com estava anunciat, Florentino Pérez, president del Reial Madrid, va permetre que Rafa Benítez s'assegués a la banqueta del Santiago Bernabéu contra la Reial Societat però, al cap de pocs dies, ha sigut acomiadat després d'empatar (2-2) a Mestalla davant el València en un partit que, si hagués guanyat, li hauria permès superar el Barça, segon amb un partit menys.

En una junta directiva que ha durat una hora escassa, Pérez ha anunciat als seus companys que havia decidit acomiadar Benítez i substituir-lo pel francès Zinedine Zidane, que tindrà com a ajudant l'argentí Santiago Hernán Solari. Zidane, l'heroi de ‘la novena’ i campió del món amb França el 1998, era fins avui el tècnic del Castella, segon classificat del Grup II de Segona Divisió B.

Zinedine Zidane

NOU TÈCNIC DEL MADRID

"Segur que sortirà tot bé. Ara el que toca és treballar i estar amb els jugadors"

"Vull anunciar-los una difícil decisió, especialment per a mi, com és resoldre el contracte de Rafa Benítez, gran professional i magnífica persona, a qui volem agrair la seva feina durant aquests mesos. També vull anunciar-los que Zinedine Zidane és el nou entrenador del Reial Madrid", ha confirmat Florentino Pérez darrere el faristol i els micròfons instal·lats a la sala Siglo XXI de l'estadi Santiago Bernabéu, novament plena de periodistes.

"Zidane és una de les figures més grans de la història del futbol i sap més bé que ningú què significa dirigir aquesta plantilla, com és de dura i apassionant aquesta banqueta. Zidane coneix molts d'aquests jugadors perquè van aconseguir amb ell la desena Copa d'Europa. Zidane ha sabut fer front als grans desafiaments i els ha afrontat amb entrega i talent".

"POSARÉ L'ÀNIMA EN LA FEINA"

Notícies relacionades

Dirigint-se a ‘Zizou’, el president del Reial Madrid ha afegit: “Zinedine, aquest és el teu estadi i el teu club i tens la nostra confiança per provocar i generar emoció en els nostres seguidors. Per a mi, com a president, és un orgull tenir-te al costat. També sé que per a tu, la paraula impossible no existeix".

A continuació, Zidane ha pres la paraula i abans d'assegurar que posarà "tota l'ànima en la seva feina", el francès ha donat les gràcies al club "i a vostè, president" per haver confiat en ell per fer-se càrrec de la plantilla professional del Reial Madrid. "Aquest és el millor club del món, la millor afició i intentaré fer-ho tan bé com sàpiga perquè, al final de l'any, guanyem alguna cosa. Segur que sortirà tot bé. Ara el que toca és treballar i estar amb els jugadors. Moltes gràcies".