EL RELLEU A LA BANQUETA BLANCA

Rafa Benítez no deixa amics

Els jugadors no mostren cap acostament al tècnic madrileny després del seu adéu

aguasch32309969 real madrid s new french coach zinedine zidane  r 160106185040

aguasch32309969 real madrid s new french coach zinedine zidane r 160106185040 / GERARD JULIEN

2
Es llegeix en minuts
ANTONIO MERINO / MADRID

Han sigut només set mesos els que Rafael Benítez ha estat al timó de la nau blanca enfront de les dues temporades de Carlo Ancelotti, però la diferència entre un i altre per a la plantilla ha sigut abismal. Al tècnic italià el van venerar els jugadors, el van seguir fins al final i fins i tot després que Florentino Pérez li donés la puntada en contra del desig dels futbolistes. De Benítez no se'n recorda ningú. No hi ha ni rastre del tècnic madrileny en un vestidor que s'ha entregat de ple a Zinedine Zidane, el més semblant a Ancelotti, fins i tot abans d'ocupar el despatx del tècnic sortint.

Benítez se n'ha anat per la porta del darrere Benítez se n'ha anat per la porta del darrere. Ni es va acomiadar dels jugadors ni els jugadors d'ell 

Va començar malament i va acabar amb molta més pena que glòria. Benítez se n'ha anat per la porta del darrere. Va clavar un cop de porta, va deixar una carta amb missatge poc entenedor i va marxar a Liverpool, on l'espera la família. No en vol saber res de ningú que vesteixi de blanc. Florentino li va dedicar 15 segons el dia que el va acomiadar. Els jugadors, ni això. Ningú li ha dit adéu, més aviat han recitat allò de bon vent i barca nova.

TRACTE AMB ELS JUGADORS

De sobres és coneguda la dictadura del vestidor del Madrid. A la voluntat dels pesos pesants, els entrenadors no tenen una altra sortida que doblegar-s'hi. Si ho fas per les bones, ets un d'ells. Si vas per lliure o fiques els pesus a la galleda, ja estàs mort. I Benítez va començar a perdre color en la pretemporada i se n'ha anat sense recuperar-lo. A més d'estar mal aconsellat, totes aquestes carències en el tracte amb els jugadors o en els seus clamorosos errors tàctics les ha convertit en el que ha definit com una campanya contra la seva persona i contra Florentino. Va ser el seu últim discurs abans que el silenci marqués la seva trista sortida. Ara, set mesos i un dia després, el seu testament està en blanc i la seva herència no val res per als jugadors.

Set mesos després,  el testament de Benítez està en blanc i la seva herència no val res per als jugadors

Notícies relacionades

Per confirmar-ho només va caldre veure els jugadors en la primera sessió d'entrenament amb Zidane. Calia assegurar-se que Isco era el mateix que s'arrossegava fa una setmana per Valdebebas amb un tristesa infinita i amb un ull mirant la porta de sortida del club. El mateix passava amb James, Ramos o fins i tot Cristiano, que va acabar repartint petos i pilotes als nens. El jugador portuguès va ser el primer de mostrar la seva enyorança de 'Carletto'. No va dubtar a convidar-lo a l'estrena de la seva pel·lícula i a fondre's en una abraçada amb ell.

BALE I PEPE

Amb l'arribada de Zidane, la plantilla ha tancat de cop el capítol de Benítez. Ningú comparteix l'opinió d'Ottmar Hitzfeld que posar Zidane "és una decisió demencial i boja del Madrid". Només Bale troba a faltar el tècnic madrileny. També ho fa Pepe, conscient que el nou tècnic es decidirà pel seu compatriota Varane, de qui va recomanar fitxar-lo, com a parella de Ramos. El primer capità i la resta dels pesos pesants ja van expressar a Zidane el seu total suport amb Benítez encara a la banqueta blanca. El canvi s'ha vist en l'exigent sessió d'entrenament d'avui. Caldrà veure si queda ratificat dissabte davant el Deportivo.