«La decisió de seguir no la tinc clara, ja veurem»

El tècnic blaugrana analitza la victòria del Barça davant la Juve en la final de la Champions. / FC BARCELONA / FOTO: JORDI COTRINA

2
Es llegeix en minuts

Luis Enrique era un tècnic feliç, content, alegre. Estava exultant després d'aconseguir el cinquè títol de Champions en la història del club. Va cantar l'himne, es va posar la samarreta commemorativa, va ser mantejat pels seus jugadors, que li van comentar que pesava poc. Va sentir el seu nom corejat a l'uníson pels 20.000 seguidors blaugrana que van poder viure un altre triomf de prestigi d'un equip campió, tricampió, en una temporada rodona. Malgrat tanta felicitat, tants honors, tanta alegria i abraçades, Luis Enrique no va donar pistes sobre el seu futur a la banqueta del Camp Nou. «La decisió no la tinc clara, la veritat és que no, ja veurem», va repetir una vegada i una altra el tècnic a la pregunta del milió en la feliç nit berlinesa.

Notícies relacionades

Luis Enrique s'ho va passar malament ahir a la nit contra el Juventus. «No podia ser d'una altra manera. Hem patit davant una gran Juve», va confirmar el tècnic asturià, que es va felicitar pel comportament dels seus futbolistes. «Aquests jugadors no es cansen de guanyar. Aquest és l'objectiu del Barça: guanyar», va respondre el tècnic, que ahir a la nit es va abraçar amb Masimilano Allegri, el tècnic rival, abans de rebre la medalla de campió d'Europa. Quan Xavi va aixecar la Copa, el tècnic es va comportar com un jugador més. Es va abraçar a Xavi, va saltar, va cantar l'himne i es va deixar anar amb els seus futbolistes. «El millor és que hi ha un grup que són guanyadors, solidaris i que disfruten fent el que fan i fan disfrutar la gent», va destacar l'entrenador, que tampoc va voler parlar d'aquell títol que jugarà l'equip l'11 d'agost davant el Sevilla a Tbilisi. Luis Enrique va esquivar una altra vegada la resposta i no va aclarir res del seu futur. «El meu repte és disfrutar del moment, del present. Res, a disfrutar d'un bon estiu», va segellar el tema Luis Enrique.

RECORD A ZUBI / El preparador va reconèixer que no s'hauria imaginat mai al principi del curs que el seu grup acabaria amb tres títols, com el Barça de Guardiola. «No ho he pensat mai. Però hem millorat aspectes del joc i al final han arribat», va dir Luis Enrique, que el dia més feliç de la seva curta vida com a tècnic del Barça es va recordar del destituït Andoni Zubizarreta. «Ha sigut un any difícil, per això estic agraït a tothom que va apostar per mi per dur aquest equip. A Andoni Zubizarreta, a Albert Valentín i a Narcís Julià. Aquest triomf els el vull dedicar a ells». I va presentar la seva targeta de visita: tres títols, 60 partits jugats, 50 victòries, quatre empats i sis derrotes.