FUTBOL. LA SELECCIÓ

Del Bosque deixa fora Costa i Thiago i crida Sergio Rico i Vidal

1
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE
MADRID

La selecció espanyola disputarà els dos pròxims partits sense Diego Costa ni Thiago, que no han sigut convocats per Vicente del Bosque, que segueix comptant amb mitja dotzena de jugadors del Barça i va incloure ahir com a grans novetats els sevillistes Sergio Rico i Aleix Vidal, que se sumen al retorn d'Alcácer i Nolito. La Roja juga un amistós contra Costa Rica l'11 de juny a Lleó i tres dies més tard un de la fase de classificació per a l'Eurocopa de França 2016 contra Bielorússia a Borissov.

«Diego ha jugat dos partits incomplets i ve de superar unes molèsties musculars. No el veiem en les millors condicions i no estem per experimentar davant un partit clau com el de Bielorússia, però la seva absència no ha de generar dubtes», va dir el tècnic, que tenia al cap tornar a cridar Thiago, però tampoc ha considerat convenient fer-ho arran dels problemes musculars que arrossega.

L'equip treballarà de l'1 al 5 de juny sense els jugadors del Barça, Athletic, Juventus, Sevilla, City i Arsenal, que s'incorporaran a la concentració el dia 8. Aquells primers dies hi seran com a convidats Duarte, Gayà, Juanmi, Saúl i Jonny.

Els convocats per Del Bosque són: Porters: Casillas (Madrid), De Gea (M. United),  Rico (Sevilla). Defenses:

Notícies relacionades

Piqué, Bartra i Alba (Barcelona),

Ramos i Carvajal (Madrid), Juanfran (Atlètic), Bernat (Bayern) i San José (Athletic). Centrecampistes: Busquets i Iniesta (Barcelona), Aleix Vidal i Vitolo (Sevilla), Koke (Atlètic), Cazorla (Arsenal), Fàbregas (Chelsea), Isco (Madrid) i Silva (M. City). Davanters: Alcácer (València), Morata (Juventus), Pedro (Barcelona) i Nolito (Celta).