NATACIÓ

Phelps aparca la natació per seguir un programa de rehabilitació

"Estic molt decebut amb mi mateix", ha tuitejat l'esportista nord-americà dies després de ser detingut per conduir ebri

, , .

, , . / /

1
Es llegeix en minuts

Michael Phelps, l'esportista amb més medalles en la història dels Jocs Olímpics, ha decidit aparcar per un temps la natació i seguir un programa de rehabilitació per superar el seu problema amb l'alcohol, segons ha anunciat aquest diumenge a Twitter. La gota que ha fet vessar el got ha estat el positiu que va donar la setmana passada quan conduïa per Baltimore.

Notícies relacionades

"Els últims dies han estat extremadament difícils. Nedar és part fonamental de la meva vida, però en aquest moment he de centrar-me en mi", explica al seu compte oficial. "Em prendré un temps per entrar en un programa que em proporcionarà l'ajuda que necessito per entendre'm a mi mateix", afegeix. "No és el meu primer error de judici. Estic molt decebut amb mi mateix", reconeix Phelps, que ja va ser arrestat el 2004 per conduir ebri i va estar 18 mesos de llibertat condicional. "Crec que he de fer el treball necessari per a aprendre d'aquesta experiència i prendre millors decisions en el futur", sentència.

Dimarts passat, el nedador nord-americà, de 29 anys, va ser interceptat després de creuar amb el seu tot terreny la línia contínua que delimita els carrils oposats d'un túnel a una velocitat excessiva (135 km/h en una zona de 70 km/h). Els agents li van fer el test d'alcoholèmia, que va donar 0,14%, gairebé el doble de 0,08%, límit Estat de Maryland. L'esportista va ser incapaç de "superar de manera satisfactòria una sèrie de proves que permetessin garantir la seva sobrietat", segons la policia, si bé "va col·laborar en tot moment".