L'ACTUALITAT DE L'EQUIP BLANC

Keita nega la salutació a Pepe i li llança una ampolla

L'excentrecampista blaugrana i el defensa blanc reviuen vells enfrontaments abans del Madrid-Roma

L’excentrecampista blaugrana desaira el defensa blanc abans del partit que ha enfrontat el Madrid i el Roma a la Guinness International Champions Cup. / YOUTUBE / USA TODAY

1
Es llegeix en minuts

La rivalitat entre el Barça i el Madrid és difícil d'oblidar per als jugadors dels dos equips, fins i tot quan ja han deixat de defensar la samarreta blaugrana o la blanca. Una bona prova d'això és el que ha passat aquest dimarts (matinada de dimecres a Espanya) en els prolegòmens del partit de la Guinness International Champions Cup que han disputat el Madrid i el Roma al Cotton Bowl Stadium de Dallas.

Notícies relacionades

Keita, exjugador culer i actualment centrecampista del Roma, ha negat la salutació Pepe, central del Madrid, quan els jugadors dels dos conjunts es donaven la mà abans de començar el partit. El malià ha saludat Ramos i quan li tocava el torn al portuguès ha passat de llarg i ha donat la mà a Coentrao. Possiblement, Pepe ha respost al desaire amb algunes paraules, ja que quan els futbolistes estaven posant per a la foto oficial li ha llançat una ampolla d'aigua que li ha donat un cop a l'espatlla. 

Ramos Xabi Alonso de seguida han sortit en defensa del seu company i s'han encarat en una discussió amb l'exblaugrana fins que l'àrbitre nord-americà Drew Fisher ha calmat els ànims. Cal recordar que el 2012, Pepe va dir "mico" a Keita durant un Madrid-Barça. El partit del Cotton Bowl Stadium ha finalitzat amb victòria dels italians (0-1) i amb la fi de les esperances dels madridistes de revalidar la Champions de l'estiu.