Hi han PARTICIPAt 27.000 CORREDORS

Un corredor mor per una crisi cardiorespiratòria a la Cursa Bombers de Barcelona

L'home, de 44 anys, ha patit l'atac al cor al quilòmetre 5 i ha estat traslladat a l'Hospital Clínic, on ha mort

Unes 27.000 persones han participat en la Cursa dels Bombers de Barcelona d’aquest diumenge / ACN: NÚRIA JULIÀ

1
Es llegeix en minuts

Un corredor de 44 anys, Carles C.R., ha mort aquest diumenge a Barcelona quan participava en la Cursa Bombers, segons ha confirmat l'organització de la carrera.

"Lamentem comunicar que el corredor Carles C.R. ha mort a conseqüència d'una aturada cardiorespiratòria en el curs de la prova que ha tingut lloc aquest matí a Barcelona", indica la nota.

El corredor, veí de Sant Cugat del Vallés i de 44 anys, "participava en la carrera quan al quilòmetre 5 ha patit complicacions cardiorespiratòries, i per això ha estat atès immediatament pels serveis mèdics de la prova. Traslladat d'urgència a l'Hospital Clínic de Barcelona, ha mort tot i els esforços dels metges per mantenir-lo amb vida".

"L'organització de la carrera lamenta profundament aquesta mort i s'uneix al dolor de la família en aquests moments tan difícils", afirma el comunicat.

Notícies relacionades

En la carrera hi han participat 27.000 corredors. El toledà Ángel Ronco (AD Maratón), amb un temps de 30:14, i la sabadellenca Lídia Rodríguez (Santutxu), amb 34:23, han estat els guanyadors de la 16a edició de la Nike-Cursa dels Bombers.

Ronco es converteix, amb 21 anys, en el guanyador més jove de la història de la prova. També s'ha de destacar l'alta participació femenina d'aquesta edició, amb gairebé 10.000 corredores a la sortida.