FUTUR INCERT

Schumacher serà traslladat a una 'suite' mèdica de la seva mansió suïssa

L'habitació, totalment condicionada per continuar amb el tractament de l'excampió de F-1, costa uns 12 milions d'euros

Michael Schumacher, a Madonna di Campiglio (Itàlia), el 2003.

Michael Schumacher, a Madonna di Campiglio (Itàlia), el 2003. / AFP / VINCENZO PINTO

1
Es llegeix en minuts

Corinna Schumacher, dona de Michael Schumacher, que per Nadal va tenir un gravíssim accident quan esquiava a França i fa tres mesos que està en coma en un hospital de Grenoble (França), ha informat que es gastarà 12 milions d'euros en la construcció d'una 'suite' mèdica totalment equipada a la seva mansió familiar per cuidar el campioníssim de F-1, segons ha informat el diari britànic 'Daily Mail'.

D'aquesta manera, 'Schumi' podrà rebre a casa seva tots les atencions mèdiques que necessiti i alhora la família evitarà els llargs desplaçaments que ha de fer cada dia per veure'l. La casa de l'expilot alemany està situada a la riba del llac Leman, a Suïssa, cosa que obliga els amics i familiars a recórrer uns 240 quilòmetres cada dia fins a Grenoble.

Una fortuna de 900 milions

Notícies relacionades

L'accident, que es va produir a l'estació d'esquí de Méribel el 29 de desembre del 2013, no sembla que pugui acabar amb un final feliç. Els metges comencen a comentar, en veu baixa, que és "molt improbable" que Schumacher es desperti. No obstant, els especialistes estan en entredit, ja que fa pocs dies es va analitzar la possibilitat que hi hagués hagut errors en la recuperació i en el tractament que, en les primeres hores, se li va subministrar a l'excampió de Benetton i Ferrari.

Segons va revelar el mateix 'Daily Mail' a inicis del mes de gener, la fortuna que Schumacher ha amassat supera els 900 milions d'euros, als quals s'hauria de sumar propietats, com ara cotxes i diverses cases. Els beneficiaris de la seva fortuna, segons un testament escrit fa un parell d'anys, són, a parts iguals, la seva dona, Corina, i els seus fills, Gina i Mick, de 16 i 14 anys, respectivament. Aquesta elevada fortuna fa que la inversió comentada per la seva dona no suposi cap problema per a la família.