Schumacher va redactar el seu testament de més de 900 milions fa tres anys

La seva dona, Corinna, i els seus fills, Gina i Mick, es repartirien el patrimoni de l'expilot, format per comptes bancaris, vehicles i propietats

Schumacher, en una imatge de novembre del 2012.

Schumacher, en una imatge de novembre del 2012. / YASUYOSHI CHIBA (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Per "les coses que passen a la vida", Michael Schumacher va deixar a punt el seu testament fa tres anys. L'herència, de gairebé 1.230 milions de dòlars (més d'uns 900 milions d'euros), entre cotxes, propietats i diners, és per a la dona i els dos fills del set vegades campió de fórmula 1.

Segons ha publicat el diari britànic 'Daily Mail', el pilot va declarar fa tres anys a una revista alemanya: "Sí, ja he fet testament. Sóc un pare de família. Però això no té a veure tant amb la Fórmula 1, sinó amb els accidents que poden passar en el nostre dia a dia". Les declaracions de 'Schumi' van coincidir amb la seva tornada a la F-1 amb Mercedes, a començaments del 2010.

Notícies relacionades

En cas de morir, el patrimoni de Schumacher es dividiria entre la seva dona, Corinna, i els seus fills, Gina i Mick. Els béns inclouen comptes bancaris, vehicles i propietats.

Schumacher es troba en un coma induït i es manté estat crític a l'hospital de Grenoble després d'una caiguda mentre esquiava als Alps francesos amb el seu fill de 14 anys.