SEGONS EL DIARI 'BILD'

Schumacher té una pneumònia que agreuja el seu pronòstic

Els metges van constatar la setmana passada que l'expilot tenia una infecció pulmonar i van començar a subministrar-li potents antibiòtics

Michael Schumacher, en un Gran Premi d’Austràlia, el març del 2012.

Michael Schumacher, en un Gran Premi d’Austràlia, el març del 2012. / TORSTEN BLACKWOOD (AFP)

1
Es llegeix en minuts

L'expilot alemany de fórmula 1 Michael Schumacher ha contret una pulmonia durant el coma a què va ser induït en un hospital francès, després de patir un greu accident d'esquí, informa aquest dimecres el diari popular germànic 'Bild'.

El rotatiu assegura que els metges que atenen l'esportista a l'hospital de Grenoble (sud-est de França) des que va ser ingressat d'urgència el 29 de desembre van constatar la setmana passada la seva infecció pulmonar i van començar a subministrar-li potents antibiòtics.

La pulmonia, una malaltia greu i en casos extrems mortal, se li ha detectat dues setmanes després que l'equip mèdic gal anunciés que preveia iniciar el procés de despertar Schumacher del coma artificial en què es troba. Aquesta nova complicació, doncs, empitjora els pronòstics d'una situació per si mateix difícil.

'Bild' assegura que desconeix si, a causa de la pulmonia, el procés de treure del coma induït l'expilot de fórmula 1 s'ha interromput o detingut completament.

Meres "especulacions"

La mànager de Schumacher, Sabine Kehm, va qualificar en declaracions al diari alemany de meres "especulacions" les informacions sobre la nova complicació del pilot.

L'hospital de Grenoble es va veure obligat la setmana passada a desmentir el rumor que apuntava que l'expilot alemany havia mort.

Notícies relacionades

Schumacher es troba des del dia 29 de desembre a l'hospital universitari de Grenoble, on va ser ingressat després d'haver sofert una forta caiguda en un sector fora de pista de l'estació d'esquí de Méribel, on té una residència.

En la caiguda es va donar un cop al cap contra una pedra i els metges consideren que pot patir danys cerebrals, per la qual cosa li van induir el coma artificial en què es troba.