Intenten despertar Michael Schumacher

Sabine Kehm, mànager de l'excampió alemany, i la família del pilot es mantenen en silenci

L’equip de Ferrari anima Schumacher al circuit de Jerez.

L’equip de Ferrari anima Schumacher al circuit de Jerez. / EFE / ROMÁN RÍOS

1
Es llegeix en minuts

No hi ha cap confirmació oficial, però segons diversos diaris, com el francès 'L'Équipe' o 'La Stampa' italià, els metges han començat a reduir la medicació per mirar de despertar del coma Michael Schumacher. El set vegades campió està hospitalitzat des de finals de l'any passat, fa just un mes, a l'hospital de Grenoble, a França, després que piqués de cap contra una roca mentre esquiava amb amics i familiars al l'estació de Méribel, als Alps francesos.

Notícies relacionades

Sembla que se li ha reduït la medicació per acabar amb el coma induït per part del servei de neurologia que dirigeix el professor Emmanuel Gay. No obstant, la mànager de l'expilot, Sabine Kehm, declina fer comentaris sobre l'informe del diari francès. Kehm ha citat l'últim comunicat mèdic emès pels metges el 17 de gener per dir que l'Estat de l'alemany és "estable i no crític".

"Estic fent èmfasi una vegada més que qualsevol declaració sobre la salut de Michael no ve dels metges que el tracten, ni la seva gestió ha de ser considerada com una especulació", apunta Kehm. La fi del coma induït seria una bona notícia per a Schumacher, i el moment per començar a avaluar els danys soferts al cervell, que podrien ser recuperables en alguns mesos o irreversibles en alguns aspectes.