19 DIES HOSPITALITZAT DESPRÉS DE L'ACCIDENT D'ESQUÍ

Els metges de Schumacher avaluen els riscos de treure'l del coma induït

L'heptacampió de F-1 podria patir hemorràgies i infeccions, però també recuperaria funcions vitals, com la respiració

Schumacher, en una imatge de novembre del 2012.

Schumacher, en una imatge de novembre del 2012. / YASUYOSHI CHIBA (AFP)

1
Es llegeix en minuts

Els metges de l'hospital francès de Grenoble, al sud-est de França, on es troba ingressat des de fa 19 dies l'expilot de formula 1 Michael Schumacher, estan estudiant els riscos i els beneficis què provocaria treure l'alemany del coma induït, segons informen diversos mitjans germànics.

Per un costat, temen que l'heptacampió mundial pateixi complicacions innecessàries, com ara infeccions i noves hemorràgies, mentre que per un altre, segons argumenta al diari germànic 'Bild' Heinz Peter Moecke, el cap d'urgències de la clínica Asklepios d'Hamburg (Alemanya), "com més aviat s'acabi el coma induït, abans es recuperaran les funcions normals del cos, com la respiració".

Silenci de la família

Notícies relacionades

Mentrestant, la família guarda silenci sobre l'estat de salut de l'expilot de Ferrari, que es troba en estat crític però estable després que el passat 29 de desembre patís un accident d'esquí als Alps francesos.

Schumacher, amant dels esports de risc, ja ha estat operat en aquests 19 dies pels metges de l'hospital de Grenoble per comprovar els danys que va patir el seu cervell, segons publica el diari suís 'Zurich Tagesanzeiger'.