Anar al contingut

LA TEMPORADA DE L'EQUIP BLANC

Casillas: "Treballo per recuperar el lloc. Jo em trobo molt bé"

El porter del Madrid alaba la feina d'Adán, el seu substitut davant el Màlaga

El porter del Reial Madrid Iker Casillas, relegat a la suplència en l'últim partit de lliga davant el Màlaga, ha assegurat aquest dimarts que s'està entrenant "per intentar recuperar el lloc" i que no se sent baix de forma. "Jo em trobo molt bé", ha subratllat.

"Estem entrenant per a això, per lluitar i per intentar recuperar el lloc. És l'objectiu que tinc marcat", ha assenyalat el porter després de la primera sessió d'entrenament de l'any.

Casillas ha afegit que no se sent en pitjor forma que altres vegades. "Jo em trobo molt bé. He de millorar cada dia, no sóc una màquina. He d'aprendre dels meus errors, però em trobo molt bé", ha declarat.

Mostra de suport

La decisió, en qualsevol cas, és del cos tècnic, ha recordat el porter, que ha dit que "el que importa és que l'onze que decideixi l'entrenador sigui el millor" i ha assegurat que el seu company "i amic" Antonio Adán, titular a Màlaga, "ha estat a l'altura i ha defensat el Reial Madrid".

El capità del Reial Madrid, que ha assegurat que durant els entrenaments els tècnics no donen pistes als jugadors sobre qui serà titular, també ha assenyalat que no ha perdut les ganes de triomfs. "Un jugador com jo, que ha aconseguit grans coses, les vol seguir aconseguint. L'important és tenir aquesta il·lusió", ha recalcat.

Finalment, ha lloat el treball del preparador de porters de l'equip blanc, Silvino Louro, de qui ha dit que en els últims tres anys ha après "moltíssimes coses". "M'ha inculcat certes coses que altres entrenadors no m'havien inculcat. El treball diari amb ell és molt bo", ha assegurat Casillas.

0 Comentaris
cargando