Nou executiu local

L’alcaldessa Pilar Díaz estructura en cinc grans àrees el govern municipal d’Esplugues

L’alcaldessa Pilar Díaz estructura en cinc grans àrees el govern municipal d’Esplugues

AJUNTAMENT D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Esplugues de Llobregat ja coneix l’assignació de regidors de govern per a l’administració local. L’equip socialista que liderarà el consistori durant els quatre anys vinents, amb la tranquil·litat d’una renovada majoria absoluta aconseguida el 28 de maig, s’estructura en cinc grans àrees que, segons el consistori, «donen protagonisme a les polítiques socials, el manteniment de l’espai públic, la seguretat i la projecció de la ciutat».

L’alcaldessa, Pilar Díaz, comandarà l’àrea de Govern Intern i Ciutat Innovadora, de manera que dirigirà les regidories de Gestió Econòmica, Gestió de Dades i Policia Local i Ciutat Segura. De la resta de tinents d’alcaldia, en repeteixen tres de quatre respecte al 2019. Així, l’Ajuntament d’Esplugues arrenca el mandat presentant un equip de govern continuista.

Notícies relacionades

Eduard Sanz repeteix com a primer tinent a càrrec de l’àrea de Territori i Sostenibilitat. Montse Zamora passa de la tercera a la segona tinença d’alcaldia, i comandarà l’àrea de desenvolupament econòmic, a diferència del mandat anterior, en què es va encarregar de l’àrea de participació i drets civils. Precisament aquestes responsabilitats són les que assumeix ara Oliver Peña, sota la reanomenada àrea de Ciutadania i Ciutat de Drets, i que passa de la quarta a la tercera tinença d’alcaldia. Montse Pérez, exregidora d’Educació entre el 2015 i el 2019 serà la quarta tinenta d’alcaldia i portarà l’àrea de Cicles de Vida i Ciutat Saludable.

Llegeix totes les notícies d’Esplugues de Llobregat a EL PERIÓDICO d’Esplugues.