Queixes recurrents

Desmantellat un punt de venda de droga a Esplugues

  • VÍDEO | Desmantellat un punt de venda de droga a l’Hospitalet amb cocaïna per valor de 27.000 euros

Desmantellat un punt de venda de droga a Esplugues

Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Esplugues de Llobregat (Barcelona) han desmantellat un punt de venda i consum de drogues, en un pis d’aquesta localitat, que havia provocat les queixes dels veïns per baralles i problemes de convivència.

Durant l’operació policial, que va tenir lloc el 9 de maig, els agents dels dos cossos van detenir un home de 27 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

La investigació es va iniciar al febrer, quan la policia va tenir coneixement que en un domicili del barri de Can Vidalet d’Esplugues de Llobregat hi havia una afluència constant de consumidors d’estupefaents.

Les indagacions van permetre constatar que en aquest pis, sobre el qual hi havia queixes constants dels veïns per problemes greus de convivència i d’inseguretat, s’estava traficant amb drogues.

Notícies relacionades

El 9 de maig, es va practicar una entrada i registre del pis de l’home detingut, on es van requisar diverses peces d’haixix, paperines de cocaïna, estris per pesar la droga i armes prohibides, com una pistola detonadora, una d’aire comprimit i dues defenses extensibles.

Després de passar a disposició judicial, el jutge en va decretar l’ingrés en un centre d’internament d’estrangers i va emetre una ordre d’allunyament del domicili investigat.

Temes:

Drogues