Reciclatge

Càritas obre un espai de venda de roba de segona mà a Esplugues

La ‘Moda re-’ té l’objectiu d’afavorir la reutilització de roba i la inclusió sociolaboral

Càritas obre un espai de venda de roba de segona mà a Esplugues

Ayuntamiento de Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Moda re-, de Càritas, junt a l’Alcampo ha obert un estand de roba de segona mà a l’interior de l’hipermercat que es troba al Finestrelles Shopping Center d’Esplugues (Baix Llobregat).

La ‘Moda re-’ és una iniciativa social promoguda per Càritas que té l’objectiu d’afavorir la reutilització de roba i la inclusió sociolaboral de col·lectius vulnerables.

L’espai de venda està gestionat per la Fundació Formació i Treball, entitat promoguda per Càritas Barcelona, i compta amb un assortiment d’unes 400 referències amb preus que oscil·len entre els 3 i els 30 euros, que aniran variant en funció de les diferents ofertes.

L’alcaldessa d’Esplugues, Pilar Díaz, present en la inauguració ha afirmat: «Aplaudim aquesta iniciativa, que a part de contribuir a la reducció de residus i al canvi climàtic, promou la contractació de persones en situació de vulnerabilitat».

Notícies relacionades

El projecte vol «apoderar» persones que tenen dificultats d’inserció laboral en oficis de transport, classificació industrial i atenció al client.

Més notícies d’Esplugues  en l’edició local d’EL PERIÓDICO