Multes i denúncies

La Policia d’Esplugues destaca un augment del 37,03% en el nombre de denúncies per incompliments en l’àmbit del civisme

La Policia fa balanç de les seves actuacions per fer complir les mesures sanitàries

img-20191001-wa0056

img-20191001-wa0056

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Policia Local d’Esplugues (Baix Llobregat) ha realitzat 50 actes per presumpta infracció de les normatives i regulacions amb motiu de la pandèmia de Covid-19 en el tercer trimestre de l’any.

L’alcaldessa Pilar Díaz l’ha donat a conèixer en una reunió ordinària de la Junta de Seguretat que ha presidit, en què s’ha fet un balanç sobre els àmbits de seguretat viària, policia comunitària, seguretat ciutadana, vigilàncies específiques que s’han portat a terme el tercer trimestre de l’any, relacions amb la comunitat i s’han apuntat els objectius immediats de futur que es fixa la Policia Local d’Esplugues.

Les infraccions més denunciades han sigut per restriccions a la mobilitat, locals de restauració o oci nocturn que incomplien l’horari de tancament, trobades de grup superiors a sis persones, tancament de l’accés de vehicles a la plaça Mireia, el control de concentració de persones a la via pública per a inauguració d’establiment comercial, així com control de mesures en el transcurs de la Festa Major de Sant Mateu.

L’alcaldessa del municipi, Pilar Díaz, ha valorat que «Esplugues sempre ha sigut un lloc segur i agradable per viure, i no escatimarem esforços perquè continuï sent així. Comptem amb la professionalitat, el compromís i la col·laboració de tots els cossos de seguretat».

Patrulles

El cos de la Policia Local ha intensificat el patrullatge i els controls per millorar els indicadors de civisme, anticipant-se en la vigilància dels llocs d’actuació prioritària de caràcter estacional.

La Policia destaca que ha augmentat en un 37,03% el nombre de denúncies per incompliments en l’àmbit del civisme (218 denúncies aquest tercer trimestre, i 1.083 des de començament d’any, davant les 682 del mateix període de l’any passat), així com també en el bon nivell de pacificació en l’espai públic i amb un baix nivell de conflictivitat.

Seguretat viària

Notícies relacionades

En l’àmbit de la seguretat viària, la Policia Local ha realitzat diversos dispositius de control de trànsit i alcoholèmies en el tercer trimestre d’aquest any, on s’ha recollit un increment en un 31,94% de les infraccions per alcoholèmia (72 infraccions en aquest trimestre, davant les 49 anteriors) i s’ha augmentat en un 10,1% el nombre de denúncies en matèria de circulació

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO