Handbol

L’Handbol Esplugues ascendeix a Divisió d’Honor Plata

El club celebra els seus 50 anys amb la notícia de l’ascens

L’Handbol Esplugues ascendeix a Divisió d’Honor Plata

Finestrelles SC Handbol Esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Finestrelles SC Handbol Esplugues (Baix Llobregat) jugarà la temporada vinent a la Divisió d’Honor Plata masculina d’handbol per primera vegada en els seus 50 anys d’història, els que celebrava durant aquesta temporada. L’equip es va proclamar campió en la fase d’ascens a l’imposar-se al BM Caserío Ciudad Real (25-30) en un partit decisiu.

El comiat somiat per al capità David Martorell, Luque i Vilaplana, que van jugar el seu últim partit en l’Handbol Esplugues i que van celebrar l’ascens i el seu mig segle d’història amb magnificència juntament amb els seus companys, com no podia ser de cap altra manera.

Remuntada

Notícies relacionades

Els d’Esplugues només els valia aconseguir un triomf sobre els amfitrions per dos o més gols de diferència. El conjunt d’handbol capitanejat per Álvaro Polo va saltar al camp del Quixot Arena de Ciudad Real després de perdre en el partit inicial davant Helvetia Anaitasuna B i guanyar dissabte la Unió Financera. Una segona part decisiva va permetre al conjunt català imposar-se al Caserío Ciudad Real.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Handbol