Nadal

El Campament Reial de Fanguet s’instal·larà a Esplugues del 2 al 5 de gener

  • El campament estarà obert de 17 a 21 h cada dia a excepció del 5 de gener, que tancarà una hora abans

  • Per assistir al campament és necessari reservar l’entrada, gratuïtament, a través de la web

  • L’aforament serà limitat i les cartes es dipositaran en bústies per evitar contactes

El Campament Reial de Fanguet s’instal·larà a Esplugues del 2 al 5 de gener
1
Es llegeix en minuts

El Campament Reial de Fanguet s’instal·larà a Esplugues del 2 al 5 de gener de 17 a 21 h tots els dies excepte el cinc de gener, que acabarà una hora abans. En concret, se situarà a l’exterior de Can Tinturé i La Rajoleta perquè els nens i nenes de la ciutat puguin entregar les seves cartes als Reis d’Orient en un entorn propi dels emissaris de Ses Majestats.

Aquest any, per motius de seguretat relacionats amb l’emergència sanitària, l’aforament serà limitat i la visita al campament haurà de realitzar-se amb reserva prèvia a través de la web o presencialment a la Biblioteca Pare Miquel d’Esplugues els dies 28 i 29 de desembre de 10 a 13.30 h.

Les nenes i nens que visitin Fanguet hauran de dipositar les cartes a les bústies repartides pel campament amb tal d’evitar contactes.

Doble sessió del conte de Fanguet

‘A Fanguet, la Terrisseta i els Tres Reis’, l’habitual conte que organitza el Museu d’Esplugues, se celebrarà el cinc de gener a les 11 h i a les 13 h al pati de l’Escola Isidre Martí, un espai a l’aire lliure que, puntualitza l’Ajuntament, permet un control de l’aforament i mantenir la distància entre les persones assistents.

Les places per assistir al conte seran limitades, 140 places per sessió, i serà necessari reservar. L’activitat inclourà un intèrpret en llengua de signes en català i, per als que no puguin assistir-hi, s’emetrà la segona sessió a través del canal de Youtube dels Museus d’Esplugues.

Notícies relacionades

D’altra banda, l’arribada dels Reis Mags a la ciutat del cinc gener es podrà seguir a través de la web municipal i d’ETV.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO