EDIFICI VIL·LA LLAVOR

La Fundació Carme Chacón estableix a Esplugues la seva seu administrativa

L'entitat, que porta el nom de qui va ser ministra de Defensa, lluita contra les cardiopaties congènites, malaltia que va patir Chacón

«Carme Chachón va ser un referent, un model de conducta i una persona molt estimada a Esplugues», ha assenyalat l'alcaldessa Pilar Díaz sobre la seva figura

 

  / FERRAN SENDRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Fundació Carme Chacón estableix la seva seu administrativa a Esplugues durant els pròxims quatre anys. Així ho ha autoritzat la junta de govern local durant una reunió celebrada dijous, 1 d’octubre. En concret, se situarà a l’edifici municipal Vil·la Pepita, que acull el Centre d’Informació i Recursos per a Dones de la ciutat.

L’espluguense Carme Chacón, que va morir fa tres anys a causa d’una cardiopatia congènita, va ser ministra de Defensa i regidora de l’Ajuntament d’Esplugues. La fundació, presidida per la mare de Chacón, Esther Piqueras, es dedica a recolzar i incentivar accions destinades a reduir la mortalitat infantil mitjançant l’atenció de pacients amb cardiopaties congènites, la malaltia que va patir Chacón durant sis anys.

Chacón, «molt estimada a Esplugues»

«Carme Chachón va ser un referent, un model de conducta i una persona molt estimada a Esplugues», ha assenyalat l’alcaldessa Pilar Díaz (PSC), que ha remarcat l’objectiu de la fundació per «aconseguir un món millor». «És un honor per a la ciutat formar part d’aquest projecte», rematava Díaz.  

Notícies relacionades

El consistori cedeix un espai de la tercera planta de Vil·la Pepita de forma gratuïta, ja que l’entitat té un caràcter sense ànim de lucre, tot i que la fundació es farà càrrec de les despeses de manteniment.

Esplugues