DIA DELS MUSEUS

Esplugues s'afegeix a la celebració virtual del Dia dels Museus

Sota el lema 'Museus per la igualtat i la inclusió', s'oferiran diferents activitats adaptades a través de les xarxes socials dels equipaments

image

image

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els museus d’Esplugues se sumen un any més a la celebració, el 18 de maig, del Dia Internacional dels Museus, que a causa de la situació provocada per l’emergència sanitària es commemorarà aquest any digitalment, amb les xarxes socials com protagonistes, i sota el lema ‘Museus per la igualtat i la inclusió’.

«Encara que les nostres portes estiguin temporalment tancades, obrirem les finestres de Can Tinturé», asseguren des de la xarxa de museus espluguenc. A través d’una càpsula audiovisual es podrà conèixer la història d’una rajola que es va coure als forns d’Esplugues fa més de 150 anys.  

Així mateix, a través de Youtube s’oferiran diferents tutorials de tallers per fer en família i des de casa diferents activitats, que estaran adaptades i incorporaran elements sensorials. Totes les activitats es podran seguir a través dels comptes de Facebook, Instagram, Twitter i Youtube de Museus Esplugues.

Notícies relacionades

Un exemple és la creació d’un ‘joc de les parelles’ manual a partir de models de la col·lecció de rajoles de mostra de Salvador Miquel, que incorpora pictogrames que faciliten la interacció amb nens amb TEIA, l’audiodescripció per a persones cegues i la interpretació en llengua de signes.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Museus