CRISI SANITÀRIA

Nestlé reparteix 14.000 mascaretes a Esplugues i Sant Feliu

La firma, les oficines centrals de la qual estan ubicades a Esplugues, ha repartit en els dos municipis part de les 150.000 mascaretes que preveu entregar

En concret, la donació s'ha dirigit a l'Obra Social de l'Hospital Sant Joan de Déu, a Càritas i als dos ajuntaments del Baix Llobregat

foto 3005220-1

foto 3005220-1

1
Es llegeix en minuts
ACN

Nestlé ha repartit 14.000 mascaretes a l’Obra Social de l’Hospital Sant Joan de Déu d’Esplugues de Llobregat, a Càritas i als ajuntaments de Sant Feliu i Esplugues, municipi del Baix Llobregat on la companyia té les seves oficines centrals, de les 30.000 totals que preveu repartir en els pròxims dies només a l’àrea de Barcelona.

En total, la firma donarà 150.000 mascaretes a diferents institucions i empreses per afrontar la crisi del coronavirus, i en els pròxims dies ampliarà la donació amb 16.000 unitats més a la mateixa zona.

Altres municipis catalans on la firma té fàbriques, com Castellbisbal, Reus i Viladrau, també es beneficiaran d’aquest donatiu, amb unitats que aniran dirigides als centres de salut, residències de gent gran i col·lectius amb necessitats especials.

Notícies relacionades

D’altra banda, Nestlé ha entregat més d’un milió i mig d’aliments a entitats socials. El donatiu està destinat a les ucis, hospitals de campanya i centres sanitaris, així com també a transportistes que distribueixen a supermercats i comerços.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA