RECORREGUT CULTURAL

Esplugues firma l'acord per impulsar La Ruta del Tram

Amb el Tram i el Consorci de Turisme també col·laboren els ajuntaments de Cornellà, Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern

ruta-tram-esplugues

ruta-tram-esplugues

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Ajuntament d’Esplugues, juntament amb els de Cornellà, Sant Feliu, Sant Joan Despí i Sant Just Desvern, han firmat un conveni de col·laboració amb el Consorci de Turisme del Baix Llobregat, Tram, per continuar impulsantLa Ruta del Tram.

«L’activitat ja està consolidada al territori i descobreix visites a llocs rellevants, edificis emblemàtics i mostra l’oferta gastronòmica entorn del tramvia a la zona del Baix Llobregat», expliquen des del consistori espluguí. A més, també ofereix descomptes per visitar aquests atractius turístics i culturals propers a la xarxa Trambaix (línies T-1, T-2 i T-3).

En l’acte de firma de l’acord de La Ruta del Tram, que es va realitzar als Museus d’Esplugues, hi van participar: Eva María Martínez Morales, presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat; Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues; Lidia Muñoz, alcaldessa de Sant Feliu; Josep Perpinyà, alcalde de Sant Just Desvern; Sergio Fernández Mesa, tinent d’alcalde d’Economia i Administració de Cornellà; Alex Medrano, president de l’Àrea de Serveis a la Persona, Cultura, Promoció Associativa i Turisme de Sant Joan Despí i Felip Puig, president de Tram.

La ruta, «gran oportunitat» per a Esplugues

Pilar Díaz, alcaldessa d’Esplugues, va qualificar de «gran oportunitat» la renovació de La Ruta del Tram i va remarcar la «gran complicitat» que ha suposat poder fer l’acte de firma amb el Consell Comarcal del Baix Llobregat, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat i amb el Tram en un «complex museístic de primer ordre com són els Museus d’Esplugues».

«El Baix Llobregat està de moda», va afirmar Eva María Martínez Morales. «És la segona destinació turística de Barcelona i les dades ho corroboren», va subratllar, remarcant que espais com els museus espluguins «atreuen milers de visitants».

Notícies relacionades

Per la seva banda, Felip Puig, president de Tram, va explicar que a través de la cultura i el patrimoni s’enforteix la pertinença a un territori i que, amb el Tram, es dona accés a la cultura i el turisme. Puig ha destacat que les promocions privades de restaurants i comerços en la iniciativa donen més valor a La Ruta del Tram.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA