UNIVERSITAT PER A GENT GRAN

Wagner i l'Iran protagonitzaran les primeres conferències del nou curs de l'Aula Universitària de Gent Gran d'Esplugues

Les quatre xerrades multidisciplinàries programades per a l'octubre es realitzaran cada dijous a l'Auditori M. Rosa Campreciós de la residència La Mallola

mallola

mallola

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tornen les xerrades i conferències de l’Aula Universitària de Gent Gran (AUGGE) d’Esplugues de Llobregat. Persones expertes en disciplines diverses realitzaran una trentena de conferències durant aquest curs, que ara inicia la seva desena edició.

En la programació corresponent a aquest octubre, cada dijous, «els conferenciants permetran descobrir altres cultures, noves realitats, diverses disciplines i reflexionar sobre el moment present», expliquen des de l’Ajuntament. Les xerrades es fan a les 18 hores a l’Auditori M. Rosa Campreciós de la residència La Mallola.

Les conferències són gratuïtes per als socis de l’AUGGE. Per als no socis, el preu és de 5 euros.

Wagner i l’Iran en les primeres conferències del nou curs

El nou programa arrenca aquest dijous 10 d’octubre amb la conferència ‘Comprendre Wagner’. La xerrada servirà per acostar la figura d’un dels més grans compositors d’òpera del segle XIX i anirà a càrrec de Francisco Lozano Winterhalder.

El dijous 17, La Mallola acollirà la conferència ‘L’Iran, el país dels aiatol·làs’. La xerrada aprofundirà sobre la realitat a l’Iran, a través de la figura dels aiatol·làs, títol de distinció atorgat als clergues xiïtes i serà responsabilitat de Jordi Belloso Rimbau, especialista en el món àrab i islamòleg.

Teatre i el dret a la vivenda

La conferència ‘El teatre a través de Comediants’ se celebrarà el 24 d’octubre. «Ens endinsarem en el món del teatre i descobrirem les seves bambolines i els seus secrets», comenten des del consistori. Anirà a càrrec de Jaume Bernadet, actor i creador que, a través de la seva experiència, repassarà la seva trajectòria en la companyia Comediants i ens explicarà com és el món del teatre.

Notícies relacionades

Finalment, ‘La vivenda a l’àrea metropolitana’ serà la conferència que tanqui la programació d’octubre (31 d’octubre). Carme Trilla, economista especialitzada en vivenda, parlarà sobre «la vivenda a l’àrea metropolitana, en un moment en què l’accés a la vivenda es converteix en una de les principals preocupacions de la població», apunten des de l’Ajuntament.

Més notícies d’Esplugues en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA

Temes:

Ajuntaments