04 juny 2020

Anar al contingut

Més de vint entitats participaran en l'acte institucional d'Esplugues per la Diada Nacional de Catalunya

La tradicional ofrena floral de l'ajuntament, partits i entitats es farà a les 12 h al parc Onze de Setembre

El Periódico

Més de vint entitats participaran en l'acte institucional d'Esplugues per la Diada Nacional de Catalunya

Esplugues commemorarà l’Onze de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, en un acte institucional que reunirà l’ajuntament, partits polítics i més de vint entitats ciutadanes. L’acte tindrà lloc a les 12 del migdia al parc Onze de Setembre.

La celebració començarà amb les actuacions de la Coral Musicòrum i de la Societat Coral Centenària La Coloma. A continuació tindran lloc les tradicionals ofrenes florals, començant per la de l’ajuntament, encapçalat per l’alcaldessa, Pilar Díaz; seguint amb les diferents formacions polítiques presents en l’acte, i finalment, una vintena d’entitats ciutadanes d’Esplugues.

Després de l’ofrena, l’Esbart Vila d’Esplugues, la Colla de Bastoners d’Esplugues i la Secció Sardanista de l’Avenç animaran l’acte amb les seves actuacions.

‘Els segadors’, un ball de sardanes, tancarà l’acte

L’alcaldessa, Pilar Díaz, tancarà l’acte amb el tradicional parlament institucional i, seguidament, la Societat Coral Centenària La Coloma interpretarà ‘Els segadors’, l’himne nacional de Catalunya.

Ja a la tarda, a les 19.30 h, els actes de commemoració de la Diada acabaran amb un ball de sardanes que organitza la Secció Sardanista de l’Avenç, amb la copla del Baix Llobregat, al mateix parc Onze de Setembre.

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA