Creixen els usuaris de l'aparcament de bicicletes Bicibox un 45% a Esplugues

L'Ajuntament reubica algunes estacions per afavorir-ne el seu ús

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

El nombre d'usuaris d'Esplugues registrats al servei Bicibox ha crescut l'últim any un 45,34%, passant de 236 a 343 usuaris registrats. L'increment global als 19 municipis que tenen aquest servei ha estat del 41%, amb un total de 2.234 nous usuaris.

Bicibox és una xarxa pública d'aparcaments segurs per a bicicletes privades que es troba distribuïda per diferents poblacions de l'àrea metropolitana de Barcelona.

A Esplugues, que compta amb deu estacions que sumen 126 places de Bicibox, les bicicletes estacionades s'han incrementat en un 50,2% en relació amb el 2015. A més, l'ocupació mitjana ha passat del 31% al 47% l'últim any.

Notícies relacionades

De les deu estacions de Bicibox existents a Esplugues, quatre han estat canviades d'ubicació en les últimes dates per afavorir-ne un major ús. Així, el mòdul situat al costat de la parada de tramvia de Can Clota s'ha traslladat al carrer Josep Anselm Clavé, cantonada amb carrer Riba, l'estació que hi havia al carrer Sant Mateu ara es troba a Laureà Miró amb Molí, davant de la comissaria dels Mossos, el mòdul del carrer Via Augusta s'ha desplaçat al parc de la Fontsanta, i el situat a la plaça Catalunya ha patit una variació d'uns metres.

Més notícies d'Esplugues

Temes:

Bicicletes