Edurne i Fundació Tony Manero actuacions destacades a la Festa Major d'Esplugues

El programa repeteix, per segon any, la festa Holi i recupera la trobada gegantera

imagen2

imagen2

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / ESPLUGUES

La festa gran d'Esplugues, la de Sant Mateu, torna aquest any del 16 al 21 de setembre amb un programa carregat d'activitats per a tota la família i per a tots els gustos. Així, aquesta “festa major de Sant Mateu 2016 destacarà per la seva diversitat i pluralitat, amb activitats pensades per a tot tipus de públics i edats, perquè volem que sigui la festa de tota la ciutadania”, destaca la regidora de Cultura, Maribel Aguilera.

La Festa Major tindrà diferents punts neuràlgics repartits per tota la ciutat, entre ells els que conformen la rambla del Carme i l'aparcament del carrer Sant Antoni Maria Claret, on s'instal·larà l'escenari per a les actuacions musicals principals, que aquest any comptaran amb Edurne, que actuarà el divendres 16, el grup Fundació Tony Manero, que tocaran el dissabte 17, i La Banda del Cotxe Rojo, que pujarà a l'escenari el diumenge 18.

Les nits de divendres i dissabte, a més, acabaran amb actuacions de discjòquei. Destaca el dissabte, amb el músic Miqui Puig, ex dels Senzills.

En el mateix escenari, tindrà lloc el migdia del diumenge 18 la festa Holi, una festa de música i colors d'inspiració índia que va tenir una gran acollida l'any passat, quan es va celebrar per primera vegada.

Per la seva part, el parc dels Torrents i els carrers Església i Montserrat són uns altres dels eixos de les activitats que es portaran a terme els dies de festa, sobretot del 16 al 18. Aquests dies tindrà lloc el Mercat Esplugues City, amb les seves habituals parades i espectacles relacionats amb el Far West, en homenatge a l'antic plató a l'aire lliure a la ciutat on es van rodar westerns.

En el parc dels Torrents repetirà també una altra de les exitoses novetats introduïdes l'any passat, com l'espai Jocs i Tallers al Parc, amb activitats de caràcter familiar.

Una novetat destacada serà la tornada de la trobada gegantera a la plaça Catalunya durant els dies centrals de la Festa Major, després d'uns quants anys celebrant-se a l'octubre. “La Festa Major de Sant Mateu no s'entén sense els seus gegants”, assenyala la regidora de Cultura.

Notícies relacionades

La plaça Santa Magdalena, on es prepara una diada castellera per al matí del diumenge 18, el parc Pou d’en Fèlix, el carrer Àngel Guimerà, el CEM Les Moreres, seu del prestigiós Torneig d’Handbol Ciutat d’Esplugues juvenil, el parc de la Solidaritat, amb el festival Follets amb Art, la rambla Verge de la Mercè i el parc de Les Tres Esplugues seran altres espais imprescindibles de la Festa Major 2016.

Més notícies d'Esplugues

Temes:

Festes Edurne