EN TÉ 21.000, MÉS QUE EL BARÇA I EL GIRONA

L’Espanyol presumeix de ser el club català amb més abonats

L’Espanyol presumeix de ser el club català amb més abonats

@RCDEspanyol

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

«El club català amb més abonats. Sou enormes, periquitos!». Amb aquest missatge tan contundent, i sense necessitat directa de citar el Barça, l’Espanyol ha presumit dels 21.000 abonats als quals ha arribat en aquest inici de temporada, malgrat estar a Segona Divisió on va debutar amb empat a Albacete (1-1).

El club blaugrana només disposa de 17.500 abonats per al seu exili temporal a Montjuïc mentre duren les obres del nou Camp Nou, que hauria d’estar llest, almenys en un 70% de l’aforament, el novembre del 2024. El Girona va anunciar aquest dijous un rècord històric de 9.700 abonats, amb un 98,8% que ha renovat el seu seient i s’han tramitat 400 altes noves. Hi ha 13.000 socis a Montilivi.

Notícies relacionades

El descens no ha frenat l’afició periquita, que es troba en xifres pràcticament idèntiques a les de l’última temporada quan va militar a Primera Divisió. Llavors va tenir 21.681 abonats. Ara, en són 21.000, aprofitant el 50% de descompte que ha fet el club i són, a més, ja 24.000 socis. «És una bona mostra del compromís de l’afició periquita», va dir Mao Ye, CEO de l’Espanyol, durant la presentació de Pere Milla, l’únic fitxatge que ha fet fins al moment el club blanc-i-blau.

Debut a casa a porta tancada

En la seva estrena a Montjuïc, el Barça va tenir una assistència de 35.224 espectadors. Ara falta saber la resposta que tindrà l’abonat i aficionat blaugrana diumenge vinent en el debut oficial a la Lliga contra el Cadis. L’Espanyol, per la seva banda, debuta a casa aquest dissabte contra el Racing (19.00 h), però serà a porta tancada pels incidents que es van viure l’última temporada en el derbi de Primera contra els blaugrana quan un grup d’aficionats radicals van envair la gespa.

Temes:

Espanyol