Braithwaite viatja amb l’Espanyol als Països Baixos per a l’últim amistós

RCDE

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

L’Espanyol afrontarà aquest dissabte l’última prova abans de l’estrena a la Lliga al camp de l’Albacete, el seu primer rival en el tortuós camí que l’ha de tornar a portar a Primera. El conjunt de Luis García s’enfrontarà amb l’Utrecht en el test que tancarà el llistat de partits de la pretemporada.

Els tres anteriors duels de l’Espanyol van acabar amb dues victòries contra el Las Palmas (2-1) i l’Al-Wakrah de Qatar (1-0) i una derrota contra el Cadis (0-1). Aquest enfrontament contra els andalusos, precisament, va donar pas al gran terratrèmol de l’estiu blanc-i-blau: la fugida de Martin Braithwaite. El danès es va negar a jugar contra els gaditans i va protagonitzar una fuga exprés que es va tancar amb el seu retorn a la concentració.

Sense Puado

Des d’aleshores, el danès no ha jugat ni un minut a les ordres de Luis García. Reintegrat ja en la normalitat de l’equip, el davanter va entrar a la llista de 23 futbolistes que es van desplaçar a Holanda per al partit que es disputarà a l’Stadion Galgenwaard (17 hores). A la llista també hi ha Darder, pel qual el Mallorca comença a moure fitxa amb insistència, i Simo, que negocia la seva sortida a Qatar.

Notícies relacionades

Javi Puado, que es continua recuperant d’un cop al turmell, és la principal absència de la citació, en què tampoc figuren Dimata ni Miguelón, amb molèsties. La llista completa la componen Joan García, Óscar Gil, Sergi Gómez, Calero, Cabrera, Keidi Bare, Sergi Darder, Rubén Sánchez, Pacheco, Brian Oliván, Gragera, Lazo, Braithwaite, Simo, Pol Lozano, Edu Expósito, Melamed, Omar, Fortuño, Javi Hernández, Jofre, Nabil i Max Svenson.

L’expedició blanc-i-blava aterrarà a Amsterdam aquest divendres a última hora de la tarda i completarà el viatge a Utrecht amb bus. L’equip tornarà a Barcelona diumenge a primera hora del matí.