Incendi a l’Espanyol: Braithwaite es declara en rebel·lia

LALIGA

2
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua
Raúl Paniagua

Periodista

ver +

La tranquil·litat en la pretemporada de l’Espanyol ha saltat pels aires. El primer incendi el protagonitza Martin Braithwaite, que es va negar a jugar diumenge l’amistós contra el Cadis i s’ha declarat en rebel·lia fins que el club no trobi una sortida. El davanter danès va abandonar la concentració del quadro català a Marbella i aquest dilluns va ser vist junt amb la seva família en un restaurant de Castelldefels, segons recull ‘La Grada’. Sembla disposat a no vestir més la samarreta de l’equip blanc-i-blau. 

Poc després de consumar-se el descens van començar les quinieles sobre quins futbolistes podrien continuar en la plantilla a Segona. Braithwaite va sorprendre els periquitos al publicar uns vídeos en els quals semblava compromès amb el projecte. La seva pròspera situació econòmica i el suposat desig de la seva dona de mantenir-se a Barcelona van portar a l’errònia conclusió que el punta continuaria al barco de Luis García. 

L’Eurocopa del 2024

La seva actitud ha demostrat tot el contrari. El golejador es va incorporar a la pretemporada periquita dimecres passat amb permís del club després de disputar al juny amb Dinamarca els partits de classificació per a l’Eurocopa 2024. El seu seleccionador, Kasper Hjulmand, ja va irrompre fa uns dies apuntant que si vol participar en la gran cita continental de l’any vinent hauria de marxar a un campionat de primer nivell. 

L’exblaugrana busca un canvi d’aires i ha optat per declarar-se en rebel·lia. Tampoc el convenç la rebaixa salarial del 50% que comporta el descens malgrat la seva ingent riquesa. La plantilla compta amb diversos jugadors amb contracte en vigor que també desitgen deixar el club, però continuen entrenant amb normalitat, el més lògic en qualsevol professional que espera aclarir el seu futur. 

La sortida del Barça

Notícies relacionades

Si finalment deixa l’Espanyol, l’equip hauria perdut la seva parella golejadora del curs passat. Joselu, ja al Madrid, va ser el pitxitxi amb 16 gols, mentre Braithwaite en va aportar 10 en un notable curs que va concloure amb molèsties al genoll.

L’internacional danès va abandonar el Barça l’any passat l’últim dia del mercat d’estiu per fitxar hores després per l’Espanyol. Aquell 1 de setembre del 2022 va ser frenètic a les oficines blanc-i-blaves. Mesos després, Braithwaite busca un destí amb més glamur amb un comportament que ha enutjat les altes esferes, començant per Fran Garagarza, el nou director esportiu.

Temes:

Espanyol